A Felügyelő Bizottság tagjai

Dr. Nagyné Dr. Stieber Tünde

Felügyelő Bizottság elnöke

Több mint negyedszázados államigazgatásban töltött jogászi tevékenység után, a vállalkozói világban könyvvizsgálóként dolgozik 2000. évtől. A  jogtanácsosi, a könyvvizsgálói, és az okleveles adószakértői  képzettségével  2008 óta segíti az Alapítvány munkáját.

Prof. Dr. Szondy Zsuzsa

Felügyelő Bizottság tagja 

Szondy Zsuzsa 1983-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán Summa cum Laude minősítéssel. Végzését követően kezdte tudományos pályáját a Debreceni Egyetem Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézetében. Doktori tanulmányait az Oxfordi Egyetem Biokémiai Intézetében végezte. 1990-ben kandidátusi, 2002-ben nagydoktori tudományos fokozatot szerzett. 1989 óta tanszékvezető, 2002 óta egyetemi tanár. Kutatócsoportjában eddig 14-en szereztek doktori fokozatot. Kutatási területe: sejtjeink elhalása, az elhalt sejtek eltakarítása és kapcsolatuk a krónikus gyulladásos megbetegedések kialakulásával. 1997-ben Széchenyi professzori ösztöndíjjal, 2001-ben Széchenyi István ösztöndíjjal jutalmazták munkáját. 2004-ben a “Nők a tudományért” l’Oréal Hungary –UNESCO díj első nyertese, 2005-ben mestertanári kitüntetést kapott. 2012 óta az ECDO Akadémia választott tagja, 2016 óta a Frontiers in Immunology folyóirat egyik szerkesztője.

Dr. Békés Annamária

Felügyelő Bizottság tagja

2000-ben végeztem a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi karán fogorvosként. 4 gyermek boldog édesanyjaként irányítom a 2009-ben alapított IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum mindennapjait. Centrumunk már a kezdetektől szívügyének érzi az önzetlen adakozást, így minden évben egy-egy nemes célt felkaroló alapítvány fő támogatói voltunk. Tevékenységünk során mindig igyekeztünk példát mutatni a társadalmi szerepvállalásban.
Kollégáimmal együtt folyamatosan kutatjuk a segítségre szorulókat, igyekszünk minden kezdeményezést patronálni. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években sok esetben mi magunk indítottunk útjára még ma is eredményesen szárnyaló programokat. 2014-ben a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt karoltuk fel,  és azóta is töretlenül támogatjuk munkásságát. 2016-ban megkaptam a “Gondolunk Rátok” díjat, az Alapítvány legkiemelkedőbb támogatójának járó elismerését. A díjjal azonban a felelősségem is megnövekedett, hiszen az Alapítvány hírét
még több emberhez kell eljuttatnom, csatlakozásra ösztönözni őket, ahogy azt kollégáimmal, barátaimmal, ismerőseimmel, rokonaimmal együtt eddig is és ez után is tettük/tesszük. 2018-ban pedig boldogan mondtam igent az Alapítvány felügyelőbizottsági tisztségére, ezáltal a gyereknevelés, cégvezetés és gyógyító munka mellett fennmaradó szabad időmben a bátor kis hősök önfeledt mosolyáért szolgálhatok – a szó legnemesebb értelmében!