Szociális Alap

Személyre szabott ajándékokkal kedveskedtek a CIB KKV Üzletág és a CIB Lízing dolgozói a Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszékének leukémiás gyermekeket ápoló osztályán fekvőknek karácsony alkalmából. A CIB mintegy 230 dolgozója összesen közel 1,2 millió forint pénzadományt gyűjtött össze a beteg gyerekek számára, az összegből pedig azokat az ajándékokat vették meg nekik, amelyeket a 20 gyermek saját magának választott ki. Az ajándékok között szerepel tricikli, építőjáték, játék tűzoltóautó és interaktív plüss játék is.

A CIB munkatársai e mellett pénzadománnyal is támogatják az osztályhoz kapcsolódó Leukémiás Gyermekekért Alapítvány működését – a befolyt 1,2 millió forintból az ajándékok megvásárlása után megmaradt összeghez további 1 millió forintot tett a CIB Bank.

Nekik hála Alapítványunknak sikerült létrehozni egy szociális alapot, melyből a rászoruló családoknak tudunk segítséget nyújtani. Osztályunkon gyógyuló betegeink családjával személyesen vesszük fel a kapcsolatot. Adataik felvétele után minden család elmondhatja, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy könnyebben tudják elviselni a sokszor igen hosszadalmas kórházi kezelések sorozatát. Így személyre/családra szabottan tudunk segítséget nyújtani.

2013 decemberében az IT Service Hungary debreceni telephelyén dolgozó munkatársak szavazatai alapján Alapítványunk kapta meg a cégcsoport által felajánlott 1.000.000 ft-ot. A cég minden évben szavazások alapján választ ki Alapítványokat, akiknek – valljuk be hatalmas összegről van – ajánl fel egy meghatározott összeget. Hála nekik, így már 3.000.000 Ft-ra bővült a szociális alapunk!

Köszönjük mindkét cégcsoportnak!