06-30-249-2873 heteyne@med.unideb.hu

Az Új kampány – A “bögre projekt”

Az elmúlt  két hónapban  önkénteseink egy új kampányba kezdtek a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány  népszerűsítésére és minél szélesebb körű megismertetésére. 1000 ft adományért egy alapítványunk logójával ellátott bögrét, 250 ft-ért tollat kap az adományozó.

A program  keretén belül  több rendezvényen is megjelentünk „bögrés” pultunkkal.

Két alkalommal látogattunk el Hármashegyaljára:  április 25 -én a Föld Napja és Május 1-én Majális alkalmával. Május elején a Vekeri tó  mellet megrendezett OSZT fesztiválon is megtalálhatták Alapítványunk pultját.

Önkénteseink Május 25 én (gyermeknapon) ismét népszerűsíteni  kívánják az alapítványt, valamint adománygyűjtést szerveznek.

Várunk mindenkit szeretettel  ” Varázs erdőben Hármashegyalján A Zsuzsi kisvasút szervezésében, ahol érdekes gyermeknapi  programok lesznek, többek között Zene, tánc, rendőrségi bemutató, kutya suli, játszótér, büfé, kürtös kalács , és jég kása is!!! Azok, akik Alapítványunkat támogatják 200 Ft-tal egy darab tombola szelvényt kapnak, így részt vehetnek a tombola sorsoláson, ahol ajándék csomagok, játékok, Gyros tál, és 10000 Ft-os Vacsora utalvány is gazdára talál majd.

A kampány nem jöhetett volna létre az olyan nagylelkű és segítőkész támogatók nélkül, mint a Best Fm rádió felhívásaival, az Oszt fesztivál  csapata illetve kommentátora, a Zsuzsi erdei vasút részéről Makóné Fogarasi Hajnalka odaadó önzetlen segítsége nélkül. Ne feledkezzünk meg azokról sem, akik folyamatosan hozzájárulnak csapatunk munkájához, kiemelt képpen az IdealMed, Oriflame, Adria ételbár és a Mandula cukrászda.

Terveink között szerepel  hogy egész évben folytatjuk a megkezdett kampányunkat, melynek bevételéből december hónapban rászoruló családoknak adunk át tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat.

Várunk mindenkit programjainkon. Híreink között megtalálja mindenki az aktuális programot, és mikor-hol találja meg Alapítványunk pultját.

Köszönet a felénk elkötelezett támogatóinknak, akik már „Tudják mi kell egy mosolyhoz”!

Kérjük adója 1%-ával támogassa alapítványunkat!

Kiemelt támogatóink