Ajándékcsomagok átadása

[et_pb_section global_module=”2584″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_fullwidth_image global_parent=”2584″ admin_label=”Fejléc” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”http://leukemiasgyermekekert.hu/wp-content/uploads/2010/11/fejlec_lgya.jpg”] [/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ajándékcsomagok átadása

Alapítványunk immár 2. alkalommal adott át a rászoruló családok számára élelmiszercsomagot a karácsonyi ünnepek közeledtével. Minden évben igyekszünk annyi pénzt gyűjteni, hogy legalább 30 családot tudjuk támogatni, olyan családokat, akik gyermekei valamilyen súlyos vérképzőszervi vagy egyéb daganatos betegség miatt Alapítványunk által közvetlenül támogatott debreceni Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéken kezelődtek vagy éppen kezelés alatt állnak.

Az ajándékcsomagok tartós élelmiszereket (liszt, rizs, szalámi…), szaloncukrot, valamint az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges alapanyagokat tartalmaztak. 2013-ban sikerült 30 hátrányos helyzetű családon segíteni, így könnyebbé tenni az ünnepi menü elkészítésének nehézségeit.

A tartós élelmiszereket Pikóné Marika (Alapítványunk alapítója) szerzi be – ha mondhatom, így második alkalom után, minden évben. Marikának sikerült a REÁL Élelmiszer Üzletlánccal egy szoros kapcsolatot kialakítani, így már második alkalommal vásárolt be Marika üzletükben. Reméljük, hogy idén, 2014-ben is mellettünk fog állni az üzletlánc és ismét bevásárolhatunk karácsony előtt a gyerekek családjainak.

Mind a szülők, mind a gyermekek mosolya azt hiszem mindent elárul!

Reméljük minden érdeklődő, aki csak egyszer is megtekinti a képeket, elgondolkodik, és akár egy csipet energia ráfordítással is tud Nekünk segíteni, hogy idén is megvalósulhasson ez a fantasztikus kezdeményezés.

 

Élelmiszercsomagok 30 családnak 2013

2013 karácsonya előtt Alapítványunk 2. alkalommal adott át élelmiszercsomagot 30 hátrányos helyzetű, rászoruló családnak. A csomagok tartós élelmiszert, a bejgli sütéshez szükséges alapanyagokat, szaloncukrot, mézeskalácsot és sok-sok egyéb hozzávalót tartalmazott.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Oldalsáv” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”on”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]