06-30-249-2873 heteyne@med.unideb.hu

Farsang

2014-ben 2. alkalommal szervezte meg a Farsangi Mulatságot az osztályon gyógyult és gyógyulóban levő kis betegeinknek Alapítványunk. Az előkészületeket Kriszti néni a kórházpedagógusunk a gyerekekkel együtt oldotta meg. A szakrendelő előterét feldíszítették, és előkészültek a különböző ügyességi versenyekre – amelyen persze mindenki nyert, és a közös nagy dobozból mindenki azt választott, amit csak akart! Pizza, csokiszökőkút és szörp tette még színesebbé és örömtelibbé a délutánt.

A farsang a jelmezversennyel kezdődött, ahol a legkülönfélébb jelmezek sorakoztak fel. Volt kalózunk, kis kakasunk, doktor nénink, ördögünk, hippink és még sok-sok jelmez sok-sok pici gyerekkel. A zsűrinek (Gáspár doktor bácsi, Stella ápoló néni, Kata kutató néni) igen nehéz dolga volt, hiszen a szebbnél szebb és ügyesebbnél ügyesebb gyerekek között kellett első, második és harmadik helyet hirdetni. A döntés nehéz volt és holtverseny is alakult ki, de a végén mindent elvitt a HIPPINK.

A fotók magukért beszélnek. (Még Kiss Csongor professzor úr is beöltözött!!!)

 

Farsang 2014

2014.február 21-én 2. alkalommal rendezte meg Alapítványunk a tanszéki farsangot. Fergeteges hangulat volt. Felvonult a pókember, hófehérke, hippi, boszorkány, kalóz, páva, ördög, doktornő, kakas és még sok-sok pici sok-sok fantasztikus jelmezben. A jelmezversenyt követően ügyességi játékokon mérhették össze tudásukat a gyerekek. Mindenki nyert! A versenyek után Frici bohóc szórakoztatta a gyerekeket. volt csokiszökőkút és arcfestés is. A szervezésért külön köszönet a boszorkánynak öltözött Kriszti néninek (kórházpedagógus)!

Kérjük adója 1%-ával támogassa alapítványunkat!

Kiemelt támogatóink