Hogy érzed magad, ha nincs hajad?

[et_pb_section global_module=”2584″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_fullwidth_image global_parent=”2584″ admin_label=”Fejléc” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”http://leukemiasgyermekekert.hu/wp-content/uploads/2010/11/fejlec_lgya.jpg”] [/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Szöveg”]

Hogy érzed magad, ha nincs hajad?

25 éves jubileumi kampányunk célja, hogy az emberek együtt érzőbbek legyenek, továbbá felkívánjuk nyitni a szemüket, hogy az egyetlen kincsünk ezen a világon az egészségünk, és minden áldott nap olyan hálásnak kellene lennünk ezért, mint amilyen hálás egy gyermek akkor, amikor meggyógyul. Ne felejtsük el azt sem, hogy ezek a beteg gyermekek, igazi szuperhősök, akik nagyon megakarnak gyógyulni és rettentő mód erősek, mosolyognak és küzdenek! Ha ők ebben a nehéz helyzetben tudnak mosolyogni, akkor egy egészséges ember miért nem? Sokszor ők tartják a szüleikben is az erőt, gyengék, szédülnek és fáj nekik.. Kihullik a hajuk, de ők mégis telis-tele reménnyel tudnak tükörbe nézni! Hogy képesek erre? Lehetnének kétségbeesettek, szomorúak, sőt panaszkodhatnának is, de nem ezt teszik! Ezért feltesszük ezt a kérdést: „Te hogyan érzed magad, ha nincsen hajad?

A társadalmi célú reklámkampányunk 12 ismert ember közreműködésével készül el.

Ők bátran csatlakoztak kezdeményezésünkhöz, hiúságukat eldobva vállalták, hogy megmutatják magukat a nagyvilágnak kopaszon azért, hogy életeket mentsenek!

  • Hernádi Judit, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész.
  • Lola, pop énekesnő, sokszoros Viva Comet és Bravo Otto díjas, a hazai popvilág egyik sztárszereplője.
  • Kárpáti Rebeka, szépségkirálynő és színésznő. Miss Universe Hungary 2013 és a Tv2 Jóban Rosszban című sorozat színésznője.
  • Németh Kristóf, magyar színész, szinkronszínész, 2012 októbere óta a Játékszín igazgatója.
  • Csonka András, színész, énekes és műsorvezető.
  • Váczi Gergő, újságíró, műsorvezető, a TV2 egyik meghatározó képernyőse.
  • Varga Tamás, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó.
  • Vásáry André, három arany- és egy platina lemezt kiadott énekes, férfi szoprán.
  • Children Of Distance, /Ács Róbert, Nyári Roland, Somogyi Péter. 3 tagú nagysikerű hiphop csapat.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Oldalsáv” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”on”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]