Igazi Hősök naptár 2020!

Tudta, hogy az IGAZI HŐSÖK köztünk élnek? Igen, az IGAZI HŐSÖK sajnos minden nap hatalmas harcot vívnak a betegség ellen, ami bizony nem válogat. Igen, akár az Ön gyermeke is bármikor bekerülhet a kórházba és elkezdeti felvenni a harcot a daganat/leukémia ellen. Éppen ezért a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a kórházi bentlét, az otthoni rehabilitáció/feltöltődés a lehető legkényelmesebb/legintenzívebb legyen.
Alapítványunk a Debreceni Egyetem, Gyermekklinika, Gyermekhematológiai-Onkológiai Osztály közvetlen támogatója. Osztályunk a kelet-magyarországi régió legnagyobb gyermekhematológiai-onkológiai Központja, III. progresszivitási szintű ellátóhelye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár Bereg megye, valamint a romániai és ukrajnai régió határterületeiről is fogadunk és látunk el daganattal/leukémiával küzdő beteg gyermekeket.
Alapítványunk célja, hogy olyan életkörülményeket teremtsünk meg a beteg és családja számára, mely lehetővé teszi, hogy kényelmes és biztonságos feltételek között küzdhessen a gyógyulásért. Az elmúlt időben létrehoztunk egy szociális alapot, melyből tetőt, fűtési rendszert, fürdőszobát korszerűsítettünk, ajtó-ablak cserét végeztettünk el, valamint háztartási gépeket, tűzifát, gyógyszert és megannyi nélkülözhetetlen felszerelést/készítményt vásároltunk a rászoruló családoknak.
                                                                                                                                                    Most Ön is segíthet céljaink elérésében!
Idén második alkalommal készítettünk naptárakat az IGAZI HŐSEINKKEL, akik jelenleg is kezelés alatt állnak osztályunkon! Naptáraink 1500 Forint értékben vásárolhatók meg, mellyel Ön és munkatársai is hozzájárulhatnak Alapítványunk munkájához. A vásárlás támogatásnak minősül, arról adóalap csökkentő igazolást tudunk kiállítani.

A naptárat itt rendelheti meg:

 

Naptár megrendelő