Segítő munkatársak

Megyesán Katalin

tudományos munkatárs

Egyetemi tanulmányainak befejezését követően kezdte meg munkáját a Gyermekhematológiai-Onkológiai Osztályon. Két diplomája után, jelenleg PhD hallgatóként védésére készül. Részt vállal a tudományos közéletben, számos kutatási pályázatban vesz részt kutatóként, számos saját nyert kutatási pályázata van. Az Alapítvány munkáját  pályázatok írásával, weboldal szerkesztésével, szakmai programok koordinálásával/szervezésével segíti. 

 

Paróczai Bernadett

Rendezvényekért, PR megjelenésekért felelős munkatárs

Közel 5 éve segítem az alapítvány munkáját, főként image megjelenések, adó 1%-os kampányok,és rendezvények kapcsán.Örömmel teszem ezt, hiszen összekapcsolódik itt az a két dolog, mely éltet: a szervezés, tervezés és a segítségnyújtás.
Telefonszám: 06 30 964 5615
Email : dettyfitclub@gmail.com

 

Jenei Zsuzsa

projektmenedzser

Rendezvényszervező, koordinátor. Tizenhat éve – pályája kezdete óta – a debreceni Gyermekklinikán dolgozik, kezdetben tanulmányi felelős, koordinátor, 2015 óta alapítványi koordinátor szerepben segíti a klinika oktatóinak munkáját. Számos könyv, tankönyv, szakmai, ismeretterjesztő és marketing célú kiadvány szerkesztésében, írásában vállalt aktív szerepet, klinikai tudományos és jótékonysági rendezvények szervezője volt az elmúlt másfél évtizedben. 2015 óta a Debreceni Egyetem Professzori Klubjának is koordinátora, rendezvényszervezője.

2009-ben kapcsolódott be a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány életébe, nevéhez fűződik az alapítvány logója és mottója, az adventi lila gömbös szolidaritási akció, a Gondolunk Rátok-díj, az Élet karkötője projekt és az alkotói pályázatok ötlete és megtervezése, valamint az alapítvány első honlapjának létrehozása. Rendszeresen részt vesz az alapítvány kiemelt rendezvényeinek megszervezésében és kiadványok, marketing-anyagok tervezésében. Kedvenc idézete: „Két alapvető választás van az életben: elfogadjuk a körülményeket, ahogy vannak, vagy elfogadjuk a felelősséget a megváltoztatásukra.” (Denis Waitley).

Tekse Attila

grafikus, webfejlesztő