06-30-249-2873 heteyne@med.unideb.hu

Mikulás kupa

2013 decemberében 3. alkalommal rendezte meg Alapítványunk a Mikulás Kupa névre hallgató Jótékonysági kézilabda Gálát. A kupán női NB II. korcsoportban játszó női kézilabdacsapatok mérik össze tudásukat.  A kupa megrendezésének gondolata 2010-ben Fábri Hajnalka kézilabdázó, és nem mellesleg a „rutin laboros ujjbegyes szuris nénitől” származik. Hajni 2010 óta minden évben megszervezi a csapatokat, egyeztet a bírókkal, edzőkkel és mindenkivel, aki a kézilabda torna levezetéséhez elengedhetetlen.

2013-ban már annyi csapat jelentkezett Hajninál, hogy muszáj volt rövidebb meccseket, szorosabb programot kialakítanunk. Ez alkalommal a Hematológia csapata is döntött és nevezett. Mivel csak női csapatok indultak, és osztályunkon a két Doktor bácsi mellett igen csekély számban van jelen Doktor néni, így nem volt mit tenni, a Doktor bácsik a meccsek alatt „Doktor nénikké” váltak, hála a fantasztikus piros és szőke parókáknak.

2013-ban mertünk nagyot gondolni, így nem csak kézilabda gálát, hanem egyben egy egész napos családi rendezvényt kerekítettünk. Volt lufi bohóc, aminek persze a legjobban a gyerekek örültek, kézműves foglalkozás, valamint a gyógyuló kis betegeink által készített ajándékokból karácsonyi vásár. Mégis azt hiszem a legjobban – mind a csapatokat, mind a gyerekeket, mind a nézőket – a tombola tartotta igazán izgalomban, hiszen a főnyeremény a TESCO által felajánlott 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány volt. Emellett az Auchan és a Csokonai Színház értékes ajándékait is meglehetett találni a nyeremények között.

Fergeteges meccsek voltak, és büszkén mondhatjuk, hogy a Hematológia csapata elhozta a második helyet, SŐT Gáspár Doktor Úr a Legjobb játékos címet.

Jövőre ismét indulunk és szervezünk!!!

Mikulás Kupa 2013

2013 decemberében 3. alkalommal rendezte meg Alapítványunk a Mikulás Kupa névre hallgató Jótékonysági kézilabda Gálát. Ez alkalommal a Hematológia csapata is indult. Mivel csak női csapatok indultak, ezért nekünk is női csapattagokat kellett toborozni. Mivel a csapat nem volt ki, így Gáspár Doktor Úr és Szegedi Doktor Úr parókát ragadott és azonnal nőkké váltak. Fergeteges meccsek voltak, és büszkén mondhatjuk, hogy a Hematológia csapata elhozta a második helyet, SŐT Gáspár Doktor Úr a Legjobb játékos címet. Jövőre ismét indulunk és szervezünk!!!

Kérjük adója 1%-ával támogassa alapítványunkat!

Kiemelt támogatóink