Fuss Fotózz Mosolyogj 2022- Virtuális futás

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

Törlés
2022.05.25.22:30
2022.10.22.23:59

Nevezés menete

A mezők kitöltése és a jegy kosárba helyezését követően a "Kosár" oldalon ellenőrizhető a nevezés. A "Pénztár" oldalra lépve tölthetőek ki a személyes adatok és itt lesz lehetőség kiválasztani a fizetési módot is: PayPal-os fizetési mód (akár bankkártyával), vagy banki utalással. Banki utalás esetén kérjük, hogy a közlemény mezőbe a megrendelő teljes neve és a rendelés azonosítója kerüljön! A rendelés azonosítója a vásárlás után látható, továbbá e-mail-ben is kiküldésre kerül.

A misszióról

Egy könnyed futás mosoly fotó pontokkal, ahol szusszanhatsz, magadba szívhatod a táj szépségét és az elkészült mosoly fotóddal motiválhatod a jelenleg kezelés alatt álló kis Hősöket!
2021-ben több mint TÍZEZER fotó készült!
A programban résztvevők olyan turisztikai helyszíneken szusszannak, amit szeretnénk minél szélesebb körben megmutatni, ezzel is erősíteni a hazai turizmust. A kijelölt pontokon készül egy mosolygós fotó, ami jelképesen erőt ad a kezelés alatt álló kis hősöknek.
Célunk, hogy minél több mosolygós fotó készüljön el.

További fontos tudnivalók:

 • A nevezési díjjal a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatod.
 • A nevezési díj tartalmazza a mosolygós pólót, befutó érmet és a fotópontokon kapott frissítőt.
 • A misszióink No Pohár No Palack rendezvények, ezért csak és kizárólag saját kulacsba, pohárba lehet frissíteni az útvonalon kihelyezett frissítő pontokon. Közreműködésetek révén a rendezvénysorozat befejeztével a tavaly létrehozott Gyógyulás Útja fasorba újabb fákat tudunk ültetni!
 • Csapatnevezés minimum 3 fő és maximum 6 fő. A csapat nevezésnél megajándékozunk egy mini csapatépítéssel a helyszínen. A csapat nevezés leadásakor figyeljetek arra, hogy minden csapattag a csapatneveteket adja meg!
 • Gyerektávon a gyermek kísérőjének is neveznie kell.
 • Kutyussal futókat megkérjük, a megjegyzés rovatba írja bele a kutya nevét. pl: Suzy kutyus
 • Folyamatos információért kövesd a Facebook eseményeinket.
 • A nevezéskor megadott email címre fogunk küldeni információs emailt.

Támogatói regisztráció-nevezés:

5 000 Ft

Részletek:

2022-ben újra lehetőség nyílik, a Fuss Fotózz Mosolyogj jótékonysági élményfutáson történő virtuális részvételre!
2021-ben több mint 300-an futottak értünk Magyarország legszebb tájain és küldtek nekünk és a kis hősöknek mosolygós fotót. Rengeteg bátorító üzenettel találkoztunk a social média felületeken ahol a futók közzé tették a futásukat és motivációjukat.

Fuss egy számodra szimpatikus hazai helyszínen és segítsd a mosolyoddal a leukémiás Hősöket!
Egy könnyed futás az év bármelyik időszakában egy olyan helyen, ahol magadba szívhatod a táj szépségét és a futás közben egy elkészült mosoly fotóddal motiválhatod a jelenleg kezelés alatt álló kis Hősöket! Készíts egy mosolygós fotót 📸, töltsd fel Facebookra, rakd rá a profilkép keretek között elérhető “Fuss Fotózz Mosolyogj” keretet és küld el nekünk!
Így képed jelképesen erőt ad a kezelés alatt álló kis hősöknek!
Célunk, hogy minél több mosolygós fotó készüljön el. 🙂

Választható távok:

 • gyermekeknek 2 km
 • 5 km
 • 10 km
 • 32 km*

*Idén 32 éves a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány. A táv hossza olyan, mint az alapítvány élete. Néha rögös, ám a kisebb nagyobb sikerek és a mérföldkövek, amiket elértünk- elértél- adnak erőt a mindennapokhoz. Sok kitartásra volt szükség, hogy idáig eljussunk, így míg ezt a távot futod, gondolj arra, hogy TE IS MEGCSINÁLTAD!

Virtuális futás időtartama: 2022. április 1. – 2022. október 22.

Támogatói regisztráció-nevezés: 5 000 Ft

A virtuális futók is kapnak mosolypólót és befutó érmet postai úton, a nevezéstől számított három héten belül. A kiválasztott méretű pólót és az érmet április 15-ei kezdettel postázzuk a nevezéskor megadott névre és címre.

A nevezési díjjal a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatod.

Amennyiben helyszíneink egyikén szeretnéd lefutni a távot, itt jelentkezhetsz:
http://leukemiasgyermekekert.hu/fuss-fotozz-mosolyogj/
Gyere el és fussunk együtt a mára már egészséges kis hősökkel!