Fuss Fotózz Mosolyogj – Hortobágy, 2021. október 24.

Támogatói regisztráció-nevezés:

5 000 Ft

Részletek:

Helyszín: Hortobágy
Időpont: 2021. október 24.
Kezdés: 10:00

Távok : 2 km (Gyerektáv*), 5 km, 10 km vagy 31 km

Fuss Magyarország legszebb helyein egyénileg, vagy csoportban nevezve és segítsd a mosolyoddal a leukémiás Hősöket! 🙂 Egy délelőtti könnyed futás, mosoly fotó pontokkal ahol szusszanhatsz, magadba szívhatod a táj szépségét és az elkészült mosoly fotóddal motiválhatod a jelenleg kezelés alatt álló kis Hősöket! A programban résztvevők olyan turisztikai helyszíneken szusszannak, amit szeretnénk minél szélesebb körben megmutatni, ezzel is erősíteni a hazai turizmust. A futófotó pontokon készül egy mosolygós fotó 📸, ami jelképesen erőt ad a kezelés alatt álló kis hősöknek. Célunk, hogy minél több mosolygós fotó készüljön el. 🙂

*Gyerektáv:
Legcsodálatosabb érzések egyike, hogy egyre több gyerek csatlakozik a futásainkhoz. Éppen ezért Hortobágyon lesz gyerektáv is! 
Táv: 2 km
Rajt és Cél: Hortobágy Pusztai Állatpark (útvonal hamarosan) 
A nevezésnél a gyermek adatait és póló méretét kell megadni. A gyermekeket lehet kísérni, velük együtt futni! Kísérő felnőttnek is neveznie kell.
A nevezéssel és a részvétellel elfogadja a szülő/gondviselő és a gyermek, hogy fotók és videó felvételek készüljenek róla és ezeket a Fuss Fotózz Mosolyogj misszióval kapcsoltan használja a szervező és lebonyolító szervezet. 
 
A Program fővédnöke: Pajna Zoltán, a Megyei Közgyűlés Elnöke
Az esemény média partnere a Marquard média csoport tagja a RUNNER’ S World Magyarország.

Támogatói regisztráció-nevezés: 5 000 Ft

A befizetett díjjal a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja.
A nevezési díj tartalmazza a mosolygós pólót, az érmet és a fotó pontokon kapott frissítőt. A rendezvényen részt vevőket hortobágyi pásztor étellel lepjük meg. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és a Cs.A.K. Alapítvány elkötelezett a környezetünk tisztántartartásában, éppen ezért a Fuss Fotózz Mosolyogj programsorozaton nem használunk poharakat és műanyag flakonokat! A futók a frissítő pontokon ballonból tölthetik fel a saját kulacsaikat, poharaikat. A rendezvényeken törekszünk arra, hogy vásárolható legyen soft pohár és kulacs. Minden Fuss Fotózz Mosolyogj jótékonysági futás után elültetünk egy fát! Bízunk abban, hogy együtt közösen szebbé, tisztábbá tehetjük a Földünket!

A rendezvényre a regisztráció, a jegyek megvásárlása online lehetséges. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség! A rendezvényre egyéni nevezőként és csoportban is nevezhetsz! Csoportos futás esetén jelöld be a “Csoportban nevezek” opciót, majd add meg a csoport nevét! Csoportos nevezéseket csak a 10 km-es és a 31 km-es távokon tudunk fogadni!

A lent látható mezők (táv, póló méret) kiválasztása és a jegy kosárba helyezését követően a pénztár oldalon szereplő űrlap kitöltése után két fizetési módot lehet választani: PayPal-os fizetési mód (akár bankkártyával), vagy banki utalással. Banki utalás esetén kérjük, hogy a közlemény mezőbe a megrendelő teljes neve és a rendelés azonosítója kerüljön! A rendelés azonosítója a vásárlás után látható, továbbá e-mail-ben is kiküldésre kerül.

A fennálló vírushelyzet miatt a programok elhalasztásának és a programváltozás jogát fenntartjuk.

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

Törlés
Sajnáljuk, de a regisztráció már nem elérhető. (Regisztráció határideje: 2021.10.21.23:59)
2021.10.24.18:42
2021.10.21.23:59

Cikkszám: LGYA_FFM_202103 Kategória:

További információk

Táv

2 km (Gyerektáv), 5 km, 10 km, 31 km

Póló méret

XS, S, M, L, XL, XXL, 98/104 XS (gyerek), 110/116 S (gyerek), 122/128 M (gyerek), 134/140 L (gyerek), 146/152 XL (gyerek), 158/164 XXL (gyerek), 170 XXXL (gyerek)