Óriási adomány a Celanese Magyarország Kft.-től

Tavaly ősszel Szabó-Nákó Zselyke, a Celanese Magyarország Kft képviseletében felhívott minket. örömmel vettük a hívást, hiszen Zselyke, a cég és a munkatársak már hosszú idő óta szoros együttmőködésben állnak Alapítványunkkal. Azt hittük, hogy egy újabb “együtt főzés”, kézműveskedés miatt hív minket Zselyke, azonban ez most más volt. Kért minket, hogy készítsünk el egy pályázatot, mely alapján bekerülhetünk abba a körforgásba, ami már külföldön (Amerikában) régóta folyik, ami nem más, mint a cég alkalmazottjai felajánlanak bizonyos összeget egy kiválasztott Alapítvány számára. Örömmel vettük, hogy Zselyke minket ajánlott be a tengeren túli bázisnak. A pályázat nem volt egyszerű, hosszú és igen kimerítő átvilágítás alá vetté Alapítványunkat. Mindent megvizsgáltak, és szerencsére nemcsak a magyarországi, hanem az egyesült államokbeli jogszabályoknak és üzeltpolitikának is megfeleltünk. Ezután már csak vártunk, hogy vajon mennyi lesz az annyi! 🙂 És láss csodát! Május 8-án megtudtuk, hogy mennyi is az annyi! 🙂 Pontosan 8.114.717 Ft. Végtelenül hálásak vagyunk, hiszen álmainkban sem gondoltuk volna, hogy egy ekkora összeg kerül Alapítványunkhoz.

Hálásan köszönjük a Celanese cégnek! A munkatársaknak, a vezetőknek és mindenkinek, aki hozzájárult, hogy ilyen csodásan hatalmas összeg került számlánkra.

 

http://www.dehir.hu/debrecen/nyolcmillio-forintot-adomanyozott-egy-ceg-a-debreceni-leukemias-gyermekekert-alapitvanynak/2018/05/08/