Igazi hősök naptár 2021!

Tudta, hogy az IGAZI HŐSÖK köztünk élnek? Igen, az IGAZI HŐSÖK sajnos minden nap hatalmas harcot vívnak a betegség ellen, ami bizony nem válogat. Igen, akár az Ön gyermeke is bármikor bekerülhet a kórházba és elkezdeti felvenni a harcot a daganat/leukémia ellen. Éppen ezért a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a kórházi bentlét, az otthoni rehabilitáció/feltöltődés a lehető legkényelmesebb/legintenzívebb legyen.

Alapítványunk a Debreceni Egyetem, Gyermekklinika, Gyermekhematológiai-Onkológiai Osztály közvetlen támogatója. Osztályunk a kelet-magyarországi régió legnagyobb gyermekhematológiai-onkológiai Központja, III. progresszivitási szintű ellátóhelye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szabolcs-Szatmár Bereg megye, valamint a romániai és ukrajnai régió határterületeiről is fogadunk és látunk el daganattal/leukémiával küzdő beteg gyermekeket.

Alapítványunk célja, hogy olyan életkörülményeket teremtsünk meg a beteg és családja számára, mely lehetővé teszi, hogy kényelmes és biztonságos feltételek között küzdhessen a gyógyulásért. Az elmúlt időben létrehoztunk egy szociális alapot, melyből tetőt, fűtési rendszert, fürdőszobát korszerűsítettünk, ajtó-ablak cserét végeztettünk el, valamint háztartási gépeket, tűzifát, gyógyszert és megannyi nélkülözhetetlen felszerelést/készítményt vásároltunk a rászoruló családoknak.

Most Ön is segíthet céljaink elérésében!

Idén harmadik alkalommal készítettünk naptárakat az IGAZI HŐSEINKKEL, akik jelenleg is kezelés alatt állnak osztályunkon! Amennyiben Ön/Önök 1500 Ft-tal támogatják Alapítványukat, úgy egy naptárral ajándékozzuk meg Önt/Önöket. A támogatási összegről adóalap csökkentő igazolást tudunk kiállítani.

1500 Ft támogatás = 1 darab fali vagy asztali naptár

Ha egyéb módon szeretné támogatni alapítványunkat, úgy azt több módon is megteheti:

  • Kiválaszthat egy éppen kezelés alatt álló beteget és bevásárolhat nekik 30.000 forint értékben
  • Csatlakozhat a „Legyen Ön is Karácsonyi Angyal” kezdeményezésünkhöz
  • Támogathatja Alapítványunkat adója 1 %-val
  • Közvetlenül támogathatja szociális alapunkat

Kérdése esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

E-mail: heteyne@med.unideb.hu, Telefonszám: 06-30-249-2873

Bízunk abba, hogy közösen sikerülni fog, hiszen „Mi tudjuk mi kell egy mosolyhoz!”

A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány csapata

Asztali naptár: Asztali naptár

Fali naptár: Fali naptár

Támogatói lap: Támogatói lap