Nagyköveteink

Bakota Árpád,

a Csokonai Nemzeti Színház színésze, a Debreceni Ady Endre Gimnázium drámatanára. Az Alapítvány 20 éves jubileumi ünnepségének műsorvezetője az Alapítvány nagyköveteként így nyilatkozott:
„Vannak gyerekek, akik egyik napról a másikra itt találják magukat, a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken. Szüleikkel együtt felveszik a harcot a betegséggel, miközben próbálnak gyerekek maradni egy olyan helyzetben, ami felnőtteket is összeroppant. Azért csatlakoztam a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatóihoz, mert tudom, hogy ól minden nap együtt élnek, dolgoznak ezekkel a bátor gyermekekkel, tudják, mire van a legnagyobb szükség a gyógyuláshoz.”

Örvendi Cintia,

modell, rendezvényszervező, a Miss World Hungary 2017 döntőse. Cintia 2017-től 2019-ig képviselte a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt, mint Nagykövet, s az évek alatt lankadatlan lelkesedéssel szervezte ajótékonysági rendezvényeket és több millió forint értékbenjárult hozzá a debreceni Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken folyó gyógyító munka színvonalának emeléséhez. Kezdeményezésével, az „Igazi Hősök” naptárfotózással új hagyományt teremtett: 2017 óta minden évben különleges naptárral készül az alapítvány.
„Életem legmeghatóbb napjai azok, amikor az Alapítvány rendezvényein vehetek részt.”

Fogadják szeretettel Cintia összefoglalóját:

Összefoglaló letöltése

Tumbász József,

a magyar küzdősport legendás alakja. Magyarország első profi kick-box Világbajnoka, aki jelenleg a Hajdúszoboszlói SE tenisz szakosztályát vezeti, versenyszerűen teniszezik, hegyi kerékpározik.

Alapítványunkat jótékonysági események szervezésével támogatta az elmúlt években, 2021-2023 között pedig nagykövetként segíti az Alapítvány munkáját.