Igazi Hősök 2019

Örvendi Cintia, Alapítványunk 2017-ben megválasztott nagykövete egy olyan eseményt szervezett, ami életre szóló élményt jelentett 11 kezelés alatt álló gyermek számára, akik néhány órára, egy fotózás erejéig szuperhősökként jelentek meg a kamerák előtt.

A fotókat Katona Zoltán, budapesti fotós készítette, majd ezekből a fotókból 2019-es asztali és fali naptárak készültek.

„Az elképzelés az volt, hogy a gyermekek az általuk kedvelt szuperhőseik jelmezét öltik magukra, és a fotós a manapság széles körben ismert green-box technikával készíti el a képeket. Mindez 2017. november 25-én, szombaton valósult meg Budapesten.
A gyerekek és a jelmezek kiválasztásában az osztály kórházpedagógusa Szilágyi Krisztina segített. A gyerekeket családjaikkal együtt az Alapítvány kuratóriumi tagja Hetey Attiláné Rita és az osztály főnővér-helyettese, Bobkó Stella kísérte el.”

A naptárak több száz emberhez eljutottak, így népszerűsítve alapítványunkat és rengeteg adomány érkezett ehhez a kampányhoz kapcsolódóan.

Sőt, a Malompark Bevásárlóközpontban Fotó kiállítás is nyílt Igazi Hősök címmel:

Sajtó megjelenések:

https://dehir.hu/debrecen/naptarfotozas-sztarjai-lettek-debreceni-beteg-gyerekek/2017/11/28/

https://haon.hu/debrecen-hirei/a-legigazibb-hosok-ok-a-betegseggel-kuzdok-3271120/

https://dehir.hu/videogaleria/kulonleges-fotokiallitas-a-malomparkban/

https://haon.hu/debrecen-hirei/segitettek-az-igazi-hosoknek-3180289/