A Felügyelő Bizottság tagjai

Dr. Nagyné Dr. Stieber Tünde

Felügyelő Bizottság elnöke

Több mint negyedszázados államigazgatásban töltött jogászi tevékenység után, a vállalkozói világban könyvvizsgálóként dolgozik 2000. évtől. A  jogtanácsosi, a könyvvizsgálói, és az okleveles adószakértői  képzettségével  2008 óta segíti az Alapítvány munkáját.

Prof. Dr. Szondy Zsuzsa

Felügyelő Bizottság tagja 

Szondy Zsuzsa 1983-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán Summa cum Laude minősítéssel. Végzését követően kezdte tudományos pályáját a Debreceni Egyetem Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézetében. Doktori tanulmányait az Oxfordi Egyetem Biokémiai Intézetében végezte. 1990-ben kandidátusi, 2002-ben nagydoktori tudományos fokozatot szerzett. 1989 óta tanszékvezető, 2002 óta egyetemi tanár. Kutatócsoportjában eddig 14-en szereztek doktori fokozatot. Kutatási területe: sejtjeink elhalása, az elhalt sejtek eltakarítása és kapcsolatuk a krónikus gyulladásos megbetegedések kialakulásával. 1997-ben Széchenyi professzori ösztöndíjjal, 2001-ben Széchenyi István ösztöndíjjal jutalmazták munkáját. 2004-ben a “Nők a tudományért” l’Oréal Hungary –UNESCO díj első nyertese, 2005-ben mestertanári kitüntetést kapott. 2012 óta az ECDO Akadémia választott tagja, 2016 óta a Frontiers in Immunology folyóirat egyik szerkesztője.

Dr. Békés Annamária

Felügyelő Bizottság tagja

2000-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi karán fogorvosként. 4 gyermek boldog édesanyjaként irányítja a 2009-ben alapított IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum mindennapjait. Centrumuk már a kezdetektől szívügyének érzi az önzetlen adakozást, így minden évben egy-egy nemes célt felkaroló alapítvány fő támogatói voltak. Tevékenységük során mindig igyekeztek példát mutatni a társadalmi szerepvállalásban.
Kollégáikkal együtt folyamatosan kutatják a segítségre szorulókat, igyekeznek minden kezdeményezést patronálni. Büszkék arra, hogy az elmúlt években sok esetben ő maguk indítottak útjukra még ma is eredményesen szárnyaló programokat. 2014-ben a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt karolták fel,  és azóta is töretlenül támogatják munkásságát. 2016-ban megkapta a „Gondolunk Rátok” díjat, az Alapítvány legkiemelkedőbb támogatójának járó elismerését. A díjjal azonban a felelősség is megnövekedett, hiszen az Alapítvány hírét még több emberhez el kell juttatnia, csatlakozásra ösztönöznie őket, ahogy azt kollégáival, barátaival, ismerőseivel, rokonaival együtt eddig is és ez után is tették. 2018-ban pedig boldogan mondott igent az Alapítvány felügyelőbizottsági tisztségére, ezáltal a gyereknevelés, cégvezetés és gyógyító munka mellett fennmaradó szabad időben a bátor kis hősök önfeledt mosolyáért szolgál – a szó legnemesebb értelmében!