Segítő munkatársak

Jenei Zsuzsa

projektmenedzser

Rendezvényszervező, koordinátor. Tizenhat éve – pályája kezdete óta – a debreceni Gyermekklinikán dolgozik, kezdetben tanulmányi felelős, koordinátor, 2015 óta alapítványi koordinátor szerepben segíti a klinika oktatóinak munkáját. Számos könyv, tankönyv, szakmai, ismeretterjesztő és marketing célú kiadvány szerkesztésében, írásában vállalt aktív szerepet, klinikai tudományos és jótékonysági rendezvények szervezője volt az elmúlt másfél évtizedben. 2015 óta a Debreceni Egyetem Professzori Klubjának is koordinátora, rendezvényszervezője.

2009-ben kapcsolódott be a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány életébe, nevéhez fűződik az alapítvány logója és mottója, az adventi lila gömbös szolidaritási akció, a Gondolunk Rátok-díj, az Élet karkötője projekt és az alkotói pályázatok ötlete és megtervezése, valamint az alapítvány első honlapjának létrehozása. Rendszeresen részt vesz az alapítvány kiemelt rendezvényeinek megszervezésében és kiadványok, marketing-anyagok tervezésében. Kedvenc idézete: „Két alapvető választás van az életben: elfogadjuk a körülményeket, ahogy vannak, vagy elfogadjuk a felelősséget a megváltoztatásukra.” (Denis Waitley).

Göncziné Kiss Judit

koordinátor

2021 óta segíti az Alapítvány munkáját. A debreceni Gyermekhematológai-onkológiai osztályon kezelt gyermekek szüleivel napi kapcsolatban áll, részt vesz az alapítványi programok megszervezésében, lebonyolításában.

Tekse Attila

grafikus, webfejlesztő