06-30-249-2873 heteyne@med.unideb.hu

Virágkarnevál 2014

Idén már 4. alkalommal gyűlt össze az Alapítvány lelkes csapata a Miklós utcán, hogy együtt biciklizzünk a karneváli menetben. Kis betegeink lelkesen készítették a biciklikre a díszeket, és azok, akik már meggyógyultak velünk együtt tekertek! Külön köszönet Kriszti Nővérnek, aki éjszakás műszakot követően a kisfiával végig biciklizte a távot, valamint Stella Nővérnek, aki 10 év kihagyás után ismét bringára pattant, hogy Alapítványunk színeiben megtegye a távot. Köszönjük Venyige Lászlónénak a vezérbicikli díszítését, amely fantasztikusan nézet ki. Reméljük a bicikli szépségversenyen helyezést érünk el vele. És nem utolsó sorban minden résztvevőnek nagyon köszönjük, hogy korán keltek és Alapítványunkat támogatva biciklizett velünk!

Hatalmas élmény volt, nagyon jó hangulatban telt el a hosszú táv. Igaz egy kicsit megáztunk, de még az eső sem vette el a kedvünket!

Jövőre is várunk mindenkit!!!

Köszönjük!

Virágkarnevál 2014

Idén már 4. alkalommal gyűlt össze az Alapítvány lelkes csapata a Miklós utcán, hogy együtt biciklizzünk a karneváli menetben. Kis betegeink lelkesen készítették a biciklikre a díszeket, és azok, akik már meggyógyultak velünk együtt tekertek! Külön köszönet Kriszti Nővérnek, aki éjszakás műszakot követően a kisfiával végig biciklizte a távot, valamint Stella Nővérnek, aki 10 év kihagyás után ismét bringára pattant, hogy Alapítványunk színeiben megtegye a távot. Köszönjük Venyige Lászlónénak a vezérbicikli díszítését, amely fantasztikusan nézet ki. Reméljük a bicikli szépségversenyen helyezést érünk el vele. És nem utolsó sorban minden résztvevőnek nagyon köszönjük, hogy korán keltek és Alapítványunkat támogatva biciklizett velünk! Hatalmas élmény volt, nagyon jó hangulatban telt el a hosszú táv. Igaz egy kicsit megáztunk, de még az eső sem vette el a kedvünket! Jövőre is várunk mindenkit!!! Köszönjük!

Kérjük adója 1%-ával támogassa alapítványunkat!

Kiemelt támogatóink