Jótékonysági Reggeli az Igazi Hősökért!

Jótékonysági Reggeli az Igazi Hősökért

2018. november 23-án Szuperhős Naptár debütáló eseményt tartottak Budapesten, a Ludwig hajón a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára.
A rendezvény sikerét mi sem tükrözi jobban, minthogy az alig 2 órás rendezvény ideje alatt az általunk kitűzött cél, 2 infúziós pumpa ára összegyűlt. A lelkes és segítőkész támogatók 1.100.000 Ft- tal támogatták így az alapítvány működését és a gyermekek gyógyulását. Az esemény megálmodója és egyben megvalósítója, két fiatal hölgy nevéhez köthető. Örvendi Cintia, a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány nagykövetének és Balázs Kata rendezvényszervezőnek, a Luxury Project Events tulajdonosának a közös együttműködéséből született meg a rendezvény a gyermekek számára.
A Szuperhőseink közül 5 fő és családtagjaik jöttek el az eseményre, valamint az alapítvány képviselői. A rendezvényen a Social Guru csapatából is részt vettek, Szabó András Csuti, Hódi Pameláék és Viczián Viktória. A Jótékonysági Reggelin több ismert ember is megjelent, akik adományaikkal, hozzájárulásukkal és felajánlásaikkal is szerették volna támogatni, segíteni a gyerekeket: Vándor Ékszer – Vándor Zsuzsa, akinek egy Cintián viselt ékszerét az alapítvány javára ellicitáltak, Shoes and the City – Samay-Kiss Enikő, aki az online eladott cipők bevételéből ajánlott fel az alapítványnak, Főnix Könyv Műhely – Kitty Bich Thuy Ta, írónő, aki a nemrégiben megjelent ifjúsági regényét dedikálta a gyermekek számára. Valamint Lakatos Sándor, híres divattervező is részt vett az eseményen, aki egy általa készített meseszép ruhakölteményt ajánlott fel, mely a második körös licit során talált gazdára.
Az rendezvény megnyitása az 5 éves Kittyke szavalásával kezdődött meg, azt követően a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány mutatkozott be, majd Katona Zoltán az egész Szuperhős Naptár koncepció kitalálója mesélte el a fotózás történetét. A jótékonysági reggeli hangulatát tovább fokozta Johnny K. Palmer énekes, aki 3 különleges és közönséget megmozgató dalt adott elő, majd őt követte a nemzetközi porondon is elismert tangós páros a Milonga and More, táncos produkciója Balog Szilvia és Tatorján József előadásában. Az esemény végén az adományok összeszámolásra kerültek és hivatalosan át is adták a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számára. Bízunk benne, hogy ez az adomány év végéig még több lesz.

Köszönjük az adományozóknak és mindenkinek, aki hozzájárul a kitűzött cél eléréséhez. A rendezvényt munkájukkal segítették és támogatták:
1. Nerpel Nikolett, fotográfus
2. Horizont Records, Gál András és Pető Illés
3. My Wedding DJ, Fodor Ádám
4. Virabel Kft., Kovács András és Wágner Zoltán
5. Vándor Ékszer, Vándor Zsuzsa
6. Főnix Könyv Műhely, Kitty Bich Thuy Ta

7. Shoes and the City, Samay-Kiss Enikő
8. Milonga and More, Balog Szilvia és Tatorján József
9. Johnny K. Palmer, énekes
10. Klaudia Illustration
11. Rubin Group
12. Retro Jeans
13. BPM Live
14. Social Guru
15. Yuva Kft., Mágel Ágnes
16. DesignCD
17. Személyes segítők: Szilágyi Anikó és Lőrinc Vivien
18. Luxury Project Events, Balázs Kata
19. Örvendi Cintia events in Budapest

Közzétette: Katona Zoltán – 2018. november 23., péntek

 

Közzétette: Sándor Újfalvi – 2018. november 23., péntek

Közzétette: Katona Zoltán – 2018. november 23., péntek