Balatoni Tábor – Rekreációs Tábor

Augusztus 22-én elkezdődött a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány VI. Rekreációs tábora. Hét volt és jelenleg kezelés alatt álló kis és nagylánynak, kis és nagyfiúnak, Biborkának, Lucának, Reginának, Kristófnak, Ákosnak, Szofinak, Marcinak és családjaiknak ( 25 fő) próbálunk négy felejthetetlen napot adni egy nagyon szép szállodában. Volt homokvár építés, kisvasúttal bejárták Balatonfüredet, megnéztük a veszprémi állatkertet, tekéztünk, sétahajóztunk. Viszonzásul sok- sok mosolyt kaptunk a résztvevőktől, hazaérve az alábbi csodálatos szavakat és videót!
Jövőre újra!!! 🙂

„Köszönöm szépen Rita néninek ezt a felejthetetlen élményt, gyönyörűséges hét volt tele izgalmas programokkal és nagyon finom ételekkel! Hálás vagyok mindazért, amit az alapítványtól kapok/kaptam, nagyon jól esik és igyekszem segíteni, amiben tudok, szívesen teszem. Köszönöm, hogy nem engedik el a felgyógyult gyerekek kezét sem!”

„https://www.facebook.com/szigeti.hajni1/videos/2442214365826941/
Hetey Attiláné és a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány jóvoltából egy felejthetetlen 5 napot tölthettünk el Balatonfüreden. Hálásan köszönjük a lehetőséget, gyerekeket és szülőket egyaránt feltöltött az elmúlt néhány nap, kicsit sikerült feledtetni az elmúlt időszak nehéz pillanatait. Úgy érzem sokáig fogunk jó szívvel visszaemlékezni erre a nyaralásra!”