A Hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola 1. a osztályának önzetlen felajánlása

Béresné Gurbán Julcsi személyesen vette át az első osztályos gyermekek édesség felajánlásait.
Julcsi szavait idézzük:

“A Hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskola 1. a osztály melegszívű, végtelenül kedves tanulói sok finom édességet ajánlottak fel a kezelés alatt álló gyerekeknek. Önzetlenségük a felnőttek számára is példaértékű. Kicsi gyerekként mondtak le olyan finom édességekről, amelyet ők is szeretnek. Mégis megtettek ezt a kicsi hősök mosolyáért, minél előbbi gyógyulásukért.
Hálásan köszönöm Fehérváriné Zsadányi Márta és Kiss Judit tanítónő önkéntes szervező munkáját. Ők megtanítják a mások helyzetébe való belegondolás képességét, így az ő osztályukba járó gyerekek később maguk is képessé válnak arra, hogy felismerjék és megértéssel legyenek mások nehéz helyzetefelé.
Meghívást kaptam az iskolába, így személyesen vettem át a sok finomságot, a jókívánságaikkal együtt. Szerencsésnek érzem magam, hiszen ebbe az osztályba jár két unokatestvérem gyereke is és az én két keresztfiam is. Nagyon jó érzés volt őket látni az iskolapadban és jó érzés volt megölelni őket. Végtelenül büszke vagyok mind a 29 önzetlen gyerekre és a jószívű tanító nénikre is.  
A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és a kicsi hősök nevében hálásan köszönöm a támogatást és a felejthetetlen élményt.”

Béresné Gurbán Julcsi