Általános szerződési feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány , (továbbiakban: szolgáltató) által üzemeltetett honlap https://leukemiasgyermekekert.hu) használatára vonatkozó feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A felhasználók adományozása csak az ÁSZF elfogadásával válik érvényessé.

Weboldal üzemeltetője:

Leukémiás Gyermekekért Alapítvány  (a továbbiakban: “Szolgáltató”)
székhely: 4032 Debrecen Nagyerdei Körút 98.
adószáma: 19123958-1-09
Bírósági nyilvántartási szám: Apk. 60.001/1990/35

Az alapítvány adatai:


Telefon: +3630/2492873
E-mail: gondolunkratok@gmail.com
Alapítvány címe: 4032 Debrecen Nagyerdei Körút 98.
Adószám: 19123958-1-09
Bírósági nyilvántartási szám: Apk. 60.001/1990/35
Elnök: Prof. Dr. Kiss Csongor

A szolgáltató célja

Az Alapítvány fő célkitűzései:

Alapítványunknak 5 fő célkitűzése van:

  • a fekvőbeteg ellátás feltételeinek folyamatos javítása
  • mamaszálló üzemeltetése
  • szociális alap létrehozásával hátrányos helyzetű családok támogatása
  • egészségmegőrzéssel kapcsolatos programok, rendezvények szervezése
  • a kezelés alatt álló gyermekek és családjaiknak a közérzetét, hangulatát, lelki állapotát javító programok, rendezvények szervezése
  • a rendelkezésre álló technikai eszközök fejlesztése
  • a kutatási eredmények gyakorlati hasznosításának pénzügyi finanszírozása és a laboratóriumi munka feltételeinek javítása,
  • a gyógyításban résztvevő személyek kongresszusi, egyéb szakmai, tudományos         rendezvényen való részvételének támogatása,
  • a gyógyítással kapcsolatos kezelések elviselésének könnyítése érdekében az elhelyezési körülmények javítása, osztályrendezvények szervezése és segítése, illetve nyári táborok költségeihez való hozzájárulás, gyógykezelések támogatása,
  • a Debreceni Egyetem KK Gyermekklinikáján a daganatos beteg gyermekek ellátásában résztvevő egészségügyi személyzet munkájának támogatása.

Fenti célok megvalósulásához adományokat is fogadunk-továbbiakban Adománygyűjtő

Az ÁSZF elfogadása, a szerződés létrejötte, hatálya:

Támogató azzal, hogy a weboldalon feltüntetett módok valamelyikét használva Támogatást nyújt Adománygyűjtő részére, jelen ÁSZF-et elfogadja. A támogatás nyújtásával és az ÁSZF elfogadásával létrejön a Támogató és Adománygyűjtő között az eseti (adott támogatásra vonatkozó) támogatási szerződés.

A szerződés nem minősül írásban megkötött szerződésnek.

A szerződés nyelve magyar.

A szerződés határozott időre jön létre. A szerződés annak teljesülésével (a Támogatás átadásával) megszűnik.

A Támogatás online fizetésének módja

A támogatásokat online a SimplePay és a PayPal fizetési módokon lehetséges kifizetni.

SimplePay fizetési mód:

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön az alábbi elfogadó nyilatkozatot teszi:

Tudomásul veszem, hogy a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, mint adatkezelő által a leukemiasgyermekekert.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.
Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cím, e-mail cím, vásárlás időpontja, összege

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

PayPal fizetési mód:

A www.leukemiasgyermekekert.hu online fizetési szolgáltatója a PayPal (továbbiakban pénzügyi szolgáltató).

Cégadatok:
A PayPal Inc. (ami a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. anyavállalata) székhelye az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található.
PayPal (Európa) S.à r.l. et Cie, S.C.A. luxemburgi pénzügyi szabályozó hatóság, a Commission de Surveillance du Secteur Financier (vagy CSSF) által engedélyezett és felügyelt hitelintézet (vagy bank). CSSF székhelye: 283, route d’Arlon, L-1150 Luxembourg.

Online fizetés / támogatás esetén a fizetett összeg azonnali kifizetése a PayPal rendszerén keresztül történhet, Visa (Verified by Visa), Visa Electronics, Master Card (Master Card Secure Code) és Maestro kártyákkal. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A pénzügyi szolgáltató kizárólag a Felhasználó által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a támogatás / online fizetés tartalmára vonatkozó információkról a pénzügyi szolgáltató nem kap értesítést az alapítványtól. Másfelől, a fizetőoldal adattartalmáról az alapítvány nem értesül, azokat csak a pénzügyi szolgáltató érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a pénzügyi szolgáltató oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a Felhasználó internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Az online fizetés alatt kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Felhasználó folyószámláján.

Az online fizetés a Támogatónak a támogatás összegén felül semmilyen többlet költségbe nem kerül.

Online adományozás folyamata:

A www.leukemiasgyermekekert.hu weboldalon az „Online adományozás” gombra kattintva a támogató személy automatikusan a pénzügyi szolgáltató weboldalára kerül, melyen megadhatja a támogatási összeget, megjelölheti a támogatás havi rendszerességét, és kiválaszthatja, hogy PayPal tárcája, vagy bankkkártyája segítségével kívánja elvégezni a támogatást.

A pénzügyi szolgáltató fizetési oldalán a PayPal tárca vagy bankkártyaadatok megadása után és megerősítés után a támogató felajánlott összege az Adománygyűjtő számlájára kerül.

A támogatások felhasználása

Adománygyűjtő az Etikus Adománygyűjtő Szervezet minősítéssel rendelkezik.

A támogatások felhasználása az alábbi linken aktuálisan elérhető:

https://leukemiasgyermekekert.hu/kategoria/tamogatasok-felhasznalasa/

Alapítványunk a törvényben meghatározott módon beszámolókban teszi közzé költségvetéseit: https://leukemiasgyermekekert.hu/atlathatosag/