Baromfiudvar 2002 Kft. idei támogatása

A Baromfiudvar 2002 Kft. évek óta szervez karitatív gyűjtést, melynek bevételét alapítványunk részére ajánlja fel.
Idén 7 522 768 Ft-ot adott át jelképesen Berettyán Mónika Prof. Dr. Kiss Csongornak, alapítványunk kuratóriumi elnökének.

Fogadjátok szeretettel Berettyán Mónika szavait:

“A Baromfiudvar 2002 Kft. hosszú évek óta ápolja kapcsolatait olyan alapítványokkal és szervezetekkel, akiknek munkája a segítségnyújtásról szól. Ezen Szervezetek vezetői és munkatársai mind olyan emberek, akik sokszor saját életüket háttérbe szorítva küzdenek azért, hogy MÁSOKON SEGÍTHESSENEK, legyen szó gyógyító tevékenységről, vagy hátrányos helyzetű embertársaink, és az életünket megszépítő állatbarátaink megsegítéséről!
A modernkori történelem legcsendesebb „csatáját” vívja most a világ, ahol az ellenség egy olyan vírus, ami próbára teszi a Föld szinte teljes lakosságát. Testileg-lelkileg és gazdaságilag egyaránt megterhelő időszak ez. Nagyon sok ember életkilátásai kerültek veszélybe – vagy az egészségüket, vagy a megélhetésüket érintve, rosszabb esetben mindkettőt!

Ez az év ugyanakkor megmutatta azt is, hogy társadalmunk a közös cél érdekében igenis össze tud fogni. Érzékenyebbé váltunk egymás problémái iránt, és mindenki ott segített, ahol tudott! Számos jó példa mutatkozott erre ebben az évben! Talán még soha nem volt annyira fontos a segítségnyújtás, mint 2020-ban!

A Baromfiudvar 2002 Kft. a gazdasági nehézségek ellenére az év során közel 10.000.000 Ft-ot fordított jótékonysági célra Társadalmi Felelősségvállalás Programja részeként! Ezek közül is legkiemelkedőbb cégünk Beszállító Partnereivel és Vevőivel közösen bonyolított karitatív gyűjtésünk, amelyet 13 éve indítottunk útjára. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára idén 7.522.768 Forintot adományoztunk! Ezúton is köszönjük Beszállítóink és Vevőink aktív részvételét!”

Az átadáskor Prof. Dr. Kiss Csongor, Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézet Gyermekhematológia-Onkológia Tanszékének vezetője, és a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány elnöke elmondta, hogy az idei év a koronavírus-járvány miatt különösen sok és újszerű kihívás elé állította a csapatát! Minden erejükkel azon dolgoztak, hogy a járvány ne tehesse be a lábát az intézményükbe – amely küzdelem ezidáig sikeresnek bizonyult! Rendkívüli büszkeséggel tölti el, hogy ebben az évben egyetlen kis betegét sem veszítette el a Gyermekonkológiai Osztály! Ez a szakmai siker a kitartó munkának, a kitűnő orvosi- és ápolói gárdának, az intézmény modern felszereltségének is köszönhető, valamint annak, hogy Támogatóik idén is aktívan segítették az Alapítványt, amely idén „ünnepelte” 30. évfordulóját. A hagyományos értelemben vett ünnepségekre, rendezvényekre azonban nem kerülhetett sor, amiért sajnálatát fejezte ki, hiszen a gyógyulni vágyó gyermekek életében ezek az események valódi gyógyító erővel bírnak.”

Hálásan köszönjük a támogatást!