CSAK Alapítvány- The Angel Of The Years

KKV Top 100 Díjátadójának szervezői idén a Cs.A.K Alapítványra bízták a társadalmi felelősség vállalásukat. A regisztrált civil szervezetek közül a debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítványt választották ki. Rövid egyeztetés után rögtön egy hullám hosszon voltak a szervezőkkel. Mi azt részesítjük előnyben, ha a támogatás közvetlenül kerül felhasználásra. És ez is egy hozzáállás a megbízható civil szervezetek részéről amiben természetesen egyetértünk.A KKVTop 100 díjátadó nagyon szép környezetben volt megrendezve Budapesten, a több mint 150 résztvevő nagyon szívélyesen fogadta a missziót. A vállalat vezetők egy ember irányítása mellett fogtak össze Lucának a kerthelyiségének kialakításáért. A rendezvény főszervezője a belépőjegyek árából 2500 Ft-t ajánlott fel, melyet Ők mint szervezők megdupláztak így 240.000 Ft már a helyszínen átadásra került. Az installáció melyen nyakkendők és sálak voltak, oda vonzotta a tekinteteket. Szimbólumként lehetett “vásárolni” egy-egy nyakkendőt vagy sálat. A sálakat kis dobozkába lehetett tenni amit a napokban át is adtak a kis hősöknek. A dobozkákba kis üzenetek kerültek amit a gyerekek megszeppenve olvastak el. 
A helyszínen 76.000 Ft-t gyűlt össze amit átadtak a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak amit mi külön kezelünk és teljes egészében a célra fogunk költeni.

Köszönjük a bizalmat a KKVTop 100 díjátadó szervezőjének az Eventikum Kft-nak. Tárnyik Pál a díj megálmodója elismerést ad át cégvezetőknek. Értéket ad azoknak az embereknek akik Magyarország gazdaságáért és előre mozdulásáért nagyban felelősek.