Családi Rekreációs Tábor

Idén első alkalommal vitte el Alapítványunk a nálunk gyógyuló és már gyógyult kis betegeinket és egész családjukat a Balatonhoz egy hétre “Családi rekreációs tábor”-ba. A táborra próbáltuk a szülőket kizökkenteni a mindennapi aggodalmak fáradalmaiból, kis betegeinket pedig a kórházi benntartózkodás és a sok-sok gyógyszer és kemoterápia árnyékából kiszakítani. A balatonalmádi táborba összesen öt nagycsalád vehetett részt. Rengeteg program, esti sütögetés, közös nagy biciklizés és kézműves foglalkozás zajlott az estéken. A csapat elment Tihányba, meghódította a Cseszneki várat, körbe gyalogolta a Bakonyt, és a tábor tulajdonosának jóvoltából a Balaton vizét is meglovagolhatta egy jachton. 🙂 Sajnos az időjárás nem volt valami csábító, de az utolsó napokra kisütött a nap, így a strandra is ki tudtak látogatni a családok.

A tábor Alapítványunk ez év nagy kihívása volt, hiszen eddig ilyen típusú tábort nem rendezett és szervezett meg. Reméljük jövőre több családot tudunk támogatni. A következő év egyik célkitűzése a táborra való anyagi fedezet előteremtése, hiszen az öt család táboroztatása 1.000.000 Ft-ba került. Szeretnénk ha jövőre legalább 10 család táboroztatását tudná az Alapítvány fedezni. Reméljük sokan fognak segíteni, hogy egy újabb fergeteges tábort szervezhessünk, ahol a családok – ha csak egy hétre is – el tudják felejteni azt a  szörnyű tényt, hogy gyermekük/testvérük súlyos vérképzőszervi betegségben szenved.

Köszönjük Leukémiás Gyermekekért Alapítvány!

14211_748115408584872_2089295752916891412_n

 

 

Családi rekreációs tábor

Idén első alkalommal vitte el Alapítványunk a nálunk gyógyuló és már gyógyult kis betegeinket és egész családjukat a Balatonhoz egy hétre \"Családi rekreációs tábor\"-ba. A táborra próbáltuk a szülőket kizökkenteni a mindennapi aggodalmak fáradalmaiból, kis betegeinket pedig a kórházi benntartózkodás és a sok-sok gyógyszer és kemoterápia árnyékából kiszakítani. A balatonalmádi táborba összesen öt nagycsalád vehetett részt. Rengeteg program, esti sütögetés, közös nagy biciklizés és kézműves foglalkozás zajlott az estéken. A csapat elment Tihányba, meghódította a Cseszneki várat, körbe gyalogolta a Bakonyt, és a tábor tulajdonosának jóvoltából a Balaton vizét is meglovagolhatta egy jachton. :) Sajnos az időjárás nem volt valami csábító, de az utolsó napokra kisütött a nap, így a strandra is ki tudtak látogatni a családok. A tábor Alapítványunk ez év nagy kihívása volt, hiszen eddig ilyen típusú tábort nem rendezett és szervezett meg. Reméljük jövőre több családot tudunk támogatni. A következő év egyik célkitűzése a táborra való anyagi fedezet előteremtése, hiszen az öt család táboroztatása 1.000.000 Ft-ba került. Szeretnénk ha jövőre legalább 10 család táboroztatását tudná az Alapítvány fedezni. Reméljük sokan fognak segíteni, hogy egy újabb fergeteges tábort szervezhessünk, ahol a családok - ha csak egy hétre is - el tudják felejteni azt a szörnyű tényt, hogy gyermekük/testvérük súlyos vérképzőszervi betegségben szenved. Köszönjük Leukémiás Gyermekekért Alapítvány!