Élménytábor a Hanna Kincsében

 1. nap:
  A gyerekek a szállásuk elfoglalását követően azonnal belevetették magukat a végeláthatatlan játékba. Az egyik Édesanya, a tábor főszervezője, népi játékokkal készült a gyerekeknek, amit kicsik és nagyon egyaránt nagyon élveztek. A csapat egy része horgászással, játszóterezéssel töltötte a délutánt. Stella Főnővér, és a szülők voltak felelősek az isteni finom vacsora elkészítéséért. Vacsora után egy közös filmezés várt a gyerekekre a csillagos ég alatt.
 2. nap:
  A reggeli után Miholecz Juditnak köszönhetően – aki a Gyermekhematológiai-onkológiai Osztály rendszeres látogatója – egy művészetterápiás foglalkozáson vehetett részt a csapat. Judit elképesztően érti a dolgát, nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is sikerült bevonnia a foglalkozásba. A művészetterápiát kutyás foglalkozás követte, a Mancsok és Paták Terápiás Egyesület jóvoltából, Fekete Róbert és Borsosné Fülöp Ágnes érkezett meg Nalával a gyerekek nagy örömére. Ezt követően Szarkáné Tóth Katinka jóvoltából táncot tanulhattak és népviseletbe öltöhezzek a családok, Szabó Adrien népzenetanár segítségével pedig hangszereket próbálhattak ki. Összefonódott a zene és a tánc, sikerült minden apró lábacskát megmozgatni. Ádi apukájának jóvoltából a gyerekek íjászkodni tanultak, Léna édesanyja pedig arcot festett, csillámtetoválást, hajfonást készített a gyerekeknek. A PMR Kft. jóvoltából újrahasznosított játékokkal játszhattak a gyerekek. Természetesen a horgászás sem maradhatott a ki a napból, az édesapák tartották a frontot a stégeken. Este Stella nővér készült a gyerekeknek világítós karkötőkkel, a gyerekek nagy örömére.
 3. nap:
  A napot művészet terápiás foglalkozással indították a családok Judit jóvoltából, majd megérkezett a táborba a Mancsok és Paták Egyesület elnöke, Fekete Róbert, valamint Borsosné Fülöp Ágnes, akik magukkal hozták Nalát. A gyerekek trükköket kérhettek a kutyától, dicséretképpen pedig nem maradhatott el a simogatás sem. A meleg időben a gyerekek vízi játékokat játszottak, Regi édesanyja pedig megmutatta, hogyan készíthetnek egyszerű hozzávalókból óriási buborékokat. Este Stella nővér jóvoltából kincskeresőst játszhattak a gyerekek.
 4. nap:
  Reggeli után Béresné Gurbán Júlia, kuratóriumi tag érkezett a gyermekekhez. Julcsi nevéhez kapcsolható az Alapítvány karkötős kampánya. Julcsi tökéletesre fejlesztette tudását az ékszerkészítésben, ezt a tudást pedig a családoknak is sikerült átadnia, mindenki nagy örömére.