Farsang

[et_pb_section global_module=”2584″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_fullwidth_image global_parent=”2584″ admin_label=”Fejléc” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”https://leukemiasgyermekekert.hu/wp-content/uploads/2010/11/fejlec_lgya.jpg”] [/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Szöveg”]

Farsang

2014-ben 2. alkalommal szervezte meg a Farsangi Mulatságot az osztályon gyógyult és gyógyulóban levő kis betegeinknek Alapítványunk. Az előkészületeket Kriszti néni a kórházpedagógusunk a gyerekekkel együtt oldotta meg. A szakrendelő előterét feldíszítették, és előkészültek a különböző ügyességi versenyekre – amelyen persze mindenki nyert, és a közös nagy dobozból mindenki azt választott, amit csak akart! Pizza, csokiszökőkút és szörp tette még színesebbé és örömtelibbé a délutánt.

A farsang a jelmezversennyel kezdődött, ahol a legkülönfélébb jelmezek sorakoztak fel. Volt kalózunk, kis kakasunk, doktor nénink, ördögünk, hippink és még sok-sok jelmez sok-sok pici gyerekkel. A zsűrinek (Gáspár doktor bácsi, Stella ápoló néni, Kata kutató néni) igen nehéz dolga volt, hiszen a szebbnél szebb és ügyesebbnél ügyesebb gyerekek között kellett első, második és harmadik helyet hirdetni. A döntés nehéz volt és holtverseny is alakult ki, de a végén mindent elvitt a HIPPINK.

A fotók magukért beszélnek. (Még Kiss Csongor professzor úr is beöltözött!!!)

 

Farsang 2014

2014.február 21-én 2. alkalommal rendezte meg Alapítványunk a tanszéki farsangot. Fergeteges hangulat volt. Felvonult a pókember, hófehérke, hippi, boszorkány, kalóz, páva, ördög, doktornő, kakas és még sok-sok pici sok-sok fantasztikus jelmezben. A jelmezversenyt követően ügyességi játékokon mérhették össze tudásukat a gyerekek. Mindenki nyert! A versenyek után Frici bohóc szórakoztatta a gyerekeket. volt csokiszökőkút és arcfestés is. A szervezésért külön köszönet a boszorkánynak öltözött Kriszti néninek (kórházpedagógus)!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Oldalsáv” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”on”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]