Fitness Fiesta 2.0 – Deepwork Szabó Eszterrel&Paróczai Dettyvel

Szabó Eszter

„Szabó Eszter vagyok. 3 gyermekem van és 2017 óta tartok deepwork órákat. Az első deepwork órán 2014-ben amin részt vettem, rögtön éreztem, hogy ez valami teljesen más,mint amit eddig kipróbáltam.A rajongója lettem ennek az óratípusnak.Aztán lassan megfogalmazódott bennem az igény, hogy én is tartsak ilyen órát. Elvégeztem az oktatatói kurzust, majd 2020-ban az Iwi csoportos fitness instruktor képzését is. 2022-ben pedig a gymstick képzést is. Hiszek abban, hogy nemcsak a világ változik, hanem az emberek is képesek megújulásra, változásra. Saját életemben tapasztaltam meg ezt.

Keresztény értékrendet valló nőként szeretném figyelmetekbe ajánlani, hogy a Biblia is buzdít arra, hogy viseljük gondját a testünknek: „Avagy nem tudjátok, hogy a ti testeket a bennetek lakozó szentlélek temploma” (I Kor 6,19), De int is, hogy testedzésünket ne mások csodálatáért tegyük, hanem, az legyen a célunk, hogy a több testi erőt, lelki célokra használjuk.

Ebben szeretnék segíteni a vendégeimnek, hogy ne válasszuk el a hitet és a fittséget. Isten megteremtette a testünket, fogadjuk el, és ha változásra vágyunk testünkkel kapcsolatban, apró lépésenként változtassuk meg a mozgás örömével, és megfelelő táplálkozással. Három gyermekes anyaként jól tudom mennyire nehéz a sportolás élményét belecsempészni zsúfolt életünkbe, ezért deepWork és Gymstick ezéseimen a célom, hogy vendégeim életében jelen legyen a mozgás szeretete és igénye. Hiszem ugyanis, hogy a rendszeres sportolás életük számos területére kifejti majd áldásos hatását!

A deepWork egy egyedülálló edzés, a gyakorlatoknàl egyszerre több izomcsoport dolgozik, intenzív, egyszerre feszíti meg és lazítja el az izmokat. Állóképesség, és maximális mentális felfrissülés vár!”

Paróczai Detty

„A mozgás életem része és több mint 10 évig igyekeztem ezt az életérzést másoknak is àtadni.
Egy ideje én magam nem tartok edzéseket, de mindennapjaim része maradt a sport és egyik kedvencem a deepwork. Eszterrel közösen várunk most titeket egy szuper feltöltődésre!”