Flavon szülinap

Alapítványunk nagy megtiszteletesében érezhette magát, mikor a Flavon Group Kft meghívott bennünket a 11. születésnapi rendezvényére. Fantasztikus élmény volt. Köszönjük szépen!

Kiss Csongor professzor úr köszönetét és jókívánságait Hetey Attiláné tolmácsolta, melyet alább olvashat mindenki:

Flavon

Tisztelt Tulajdonos Asszony, Hölgyeim és Uraim!

A Flavon Max Klub fennállásának 11. évfordulóját ünnepelni gyűltünk össze. A 11. év a hagyományos értelemben nem kiemelt, kerek évforduló. Ugyanakkor, ha a számmisztikára gondolunk, a 11-es úgynevezett mester szám, az Uránusz bolygóval áll szoros kapcsolatban, és így az innováció és a kreativitás jelképe. Ezt az innovációt és kreativitást méltán üdvözölhetjük a Flavon Max Klub 11. születésnapján. A korszerű és megbízható étrend kiegészítőkre a betegeknek – és az egészségeseknek is a betegségek megelőzése céljából – igen nagy szükségük van. Ezt az igényt sajnos, sokszor jó, de még többször rossz szándékú sarlatánok használják ki és drága pénzért sokszor hatástalan, nem ritkán azonban még egészséget károsító anyagokat is kínálnak a gyógyulásukért mindent megadni képes betegeknek. Ezért különösen üdvözölni kell az olyan vállalkozások tevékenységét, mint a Flavon Group Kft, amely szilárd természettudományos alapkutatási vizsgálatokra alapozva fejlesztette ki az országos hatóságok által megvizsgált és engedélyezett termékeit. Külön örömünkre szolgál, hogy egyik legújabb termékük a Flavon Green Plus + éppen e héten kapott Magyar Termék Nagydíjat, amelyet a cég képviselői a Parlamentben vehettek át. Úgy gondolom, hogy ez a kitüntető esemény mindennél jobban fémjelzi a Flavon Group Kft elkötelezettségét a betegek szolgálata irányába az innováció és igényesség eszköztárával.

A termékfejlesztésben megnyilvánuló igényesség és innováció azonban, noha legfőbb, csupán az egyik dicséretes jellemzője a Flavon Group Kft-nek. A vállalkozás munkatársai, élükön annak tulajdonosával és vezetőjével Sziklás Johanna Asszonnyal más módokon is elkötelezetten támogatják a betegek gyógyulásának elősegítését. A Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszék vezetőjeként és a Leukémiás Gyermekekéért Alapítvány kuratóriumi elnökeként külön szeretném megköszönni azt a fáradságot nem kímélő, odaadó segítséget, amellyel a Flavon Group Kft és a Flavon Max Klub, mint kiemelt támogatónk segítségét élvezhetik a debreceni klinikán gyógyuló leukémiás és daganatos beteg gyermekek.

Szeretettel kívánunk Boldog Születésnapot és további hasonlóan szép eredményekben gazdag munkálkodást!