Gyerekektől gyerekeknek! Adj egy csokor boldogságot!

„Az Ondódi Levendulás-Debrecenben elindította hagyományteremtő céllal 2023.július 8-án szombaton a „Gyerekektől gyerekeknek” Adj egy csokor boldogságot! programot. Program célja, hogy Magyarország területén és azon túlmenően is megszólítsuk virágültetvények, gazdaságok, üzletek tulajdonosait felajánlóként, valamint gyermekotthonokat, egészségügyi intézményeket, segítő szervezeteket fogadóként.
A programunkhoz csatlakozva a gyerekek kezei által leszedett és megkötött virágcsokrok eljuthatnak olyan társaikhoz, akiknek erre nincsen lehetőségük, kifejezve ezzel őszinte és önzetlen szeretetüket.
Az Ondódi Levendulás-Debrecenhez és a Létai Levendulás – Hivatalos Oldalhoz szombaton és vasárnap igyekeztek az apró kezek amelyek szedték és kötötték a csokrokat. Nagyjából 80db csokor került ma délelőtt átadásra a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány által a gyermekek részére! Így ők nem csak a virágnak örültek hanem annak is, hogy gondoltak rájuk! A Madlen desszert és torta butik pedig a hétvégi forgalmuk által befolyt összeg 10%-át ajánlotta fel, ami a mai napon szintén átadásra került!

Természetesen felajánlóként és fogadóegységként is van lehetőség a további csatlakozásra. A lista folyamatosan bővül, így egyre több gyermek kaphat egy csokor boldogságot!

Mert adni jó!”

Az Ondódi Levendulás tulajdonosai