Hajdúszoboszlói airsoftosok támogattak minket

A hajdúszoboszlói Keleti blokk airsoft csapat adománygyűjtő kampányt indított alapítványunk részére. A kampányt október 2-án egy adománygyűjtő airsoft játékkal zárták.

Köszönjük a Keleti blokk-tól érkezett 491 100 Ft támogatást!

„Az ötletet cselekvés követte és felvettük a kapcsolatot Hetey Attiláné kuratóriumi taggal. Jeleztük neki, hogy mindenképpen szeretnénk támogatni a hematológiai osztályon fekvő gyerekeket is. Mint mondta, aszalt gyümölccsel és Kinder tojással szokták meglepni őket. Az adományból a betegséggel sújtott rászoruló családok, valamit az osztályon dolgozó orvosok szakmai konferenciákon való részvétele is támogatható.

A rendezvényt Hajdúszoboszlón, egy újonnan épített airsoft pályán rendezzük, ahol az üzembentartó a teljes bérleti díjat felajánlotta az alapítványnak. Egy szintén hajdúszoboszlói érdekeltségű cég az adománygyűjtő játékunk teljes bevételének megduplázásával segít. Vannak olyan játékosok, aki bár nem tudnak megjelenni, a játék részvételi díjának többszörösét ajánlották fel. Csapatunk tagjai pedig a munkahelyükön helyeztek ki adománygyűjtő dobozokat.

Célunk, hogy miközben azt csináljuk, amit szeretünk, segítsünk másokon is. Másik fontos üzenetünk, hogy a közösség erejével hétköznapi emberek is nemes tetteket vihetnek véghez.

Október 2-án a mottó, hogy “a lövedékekkel ellentétben, minden forint célba fog jutni”.

Szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetünk és minél többen segítsenek azoknak, akik a legkiszolgáltatottabb helyzetben vannak, akár rajtunk keresztül, akár közvetlenül az alapítványnak.”

Forrás: Dehir.hu