Ideál Med születésnap

Az Ideál Med szülinapján is jelen voltunk, ahol Hetey Attiláné tolmácsolta Kiss Csongor professzor úr szavait, melyet alább olvashat mindenki:
“Tisztelt Igazgató Asszony, Hölgyeim és Uraim!

Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum és Fitnesz Klub fennállásának 6. évfordulóját ünnepelni gyűltünk össze. Csaknem hihetetlen a szám, az IdealMed vidám, virágmintás, lila-fehér autói már szinte a városkép részévé váltak. Mindez hat év alatt kiemelkedő teljesítmény! Egészen természetes, hogy az IdealMed-nek jó érzéke van a látványos elemek iránt, hiszen az esztétika kifejezést a nevében is hordozza. Valóban: a város egyik legszakavatottabb orvos- esztétikai centrumát és fitnesz klubját ünnepelhetjük. Sok barátom és jó ismerősöm veszi igénybe az IdealMed szolgáltatásait és nemcsak megelégedéssel, hanem egyenesen lelkesedéssel beszélnek az ott folyó munkáról. Aki az IdealMedhez tér be, lehetőséget kap arra, hogy a legjobb értelemben, testben- és lélekben megújulhasson, regenerálódjon. A munkatársak mindegyike, orvos, gyógytornász, edző szaktudása legjavát adja és mindezt kedvesen, figyelmesen. Személyesen is többször volt alkalmam megnézni és kipróbálni az IdealMed helyiségeit és mondhatom, hogy nemcsak az ott folyó munka szakavatottsága, de maga a környezet is hozzájárul ahhoz, hogy aki betér felfrissülten folytathassa napi teendőit.
Talán nem véletlen, hogy az egészség, a szépség a jó erőnlét és frissesség iránt olyannyira érzékeny és elkötelezett cég mint az IdealMed éppen a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt választotta kiemelt partneréül. A lila szín, amely az IdealMed-et és Leukémiás Gyermekekért Alapítványt is jellemzi talán véletlen egybeesés. Azonban a közös célkitűzések a véletlen egybeesésnél sokkal erősebben alapozzák meg együttműködésünket. A mi célunk – szükségképpen más eszközökkel – ugyanúgy az emberi élet teljességének helyreállítása, mint az IdealMed esetében annak megőrzése. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány egy különösen sérülékeny, nagy beteg csoporttal foglalkozik. Megfelelő kezelés nélkül a leukémia és a gyermekkori rosszindulatú betegségek halálos kimenetelűek. Az intenzív kezelés testet, lelket igénybe vesz, mind kis betegeink, mind szüleik részéről. Nagyon fontosnak tartom, hogy mi egészségesek felnőttek, akik igényesek és érzékenyek vagyunk testünk és lelkünk fittségére, vállaljunk sorsközösséget a rászorulókkal. Ebben nyújt példaértékű és fel nem becsülhető segítséget számunkra az IdealMed minden munkatársa.
Hálásan köszönjük! Sok boldog születésnapot kívánunk!”

12052448_744996162272119_3664635832935272374_o