Erdős Norbert és Jack története

Erdős Norbert rendőr főtörzsőrmester vagyok, a Csengeri Határrendészeti Kirendeltségen dolgozom, jelenleg robbanóanyag-kereső kutyavezetőként. 

18 éve szereltem fel Csengerben még a határőrség kötelékében. Több területen is kipróbálhattam magam a határrendészeten belül az évek során, de az igazi vágyam, hogy szolgálati kutyám lehessen, nem sikerült.

Közben rendőr lettem, és 2017 nyarán parancsnokaim engedélyezték, hogy felvegyek egy szolgálati kutyát. Ekkor végeztem a Dunakeszi Oktatási Központban. Sajnos az akkor hozzám került társam hamar, egy hirtelen betegség után itt hagyott, ami eléggé megviselt.

2020 tavaszán ismét kaptam egy kutyát, akkor került hozzám Jack, akivel azóta is együtt dolgozom. Ő egy igazán energikus, fiatal, szeretetéhes kutyus. Egy igazi bohóc! Sok bevetésen illetve bemutatón vagyunk túl vele, ezzel szebbé téve a gyerekek illetve emberek napját. 

Köszönöm a meghívást erre a csodálatos napra és remélem, hogy még sokszor fogunk találkozni, sokszor fogunk örömöt szerezni, ezzel is elősegítve a gyerekek gyógyulását. 

Üdvözlettel: Jack&Norbi