Katona Bettina

Katona Bettina története

A nevem Katona Bettina. 2022. december 29-én töltöm be a 18. életévemet.

2021 májusában többször szúródott a mellkasom. Azt gondoltuk, hogy egy kisebb tüdőgyulladásról lehet szó. Mellkas röntgen vizsgálat elvégzése után egyből továbbküldtek a Debreceni Gyermekklinikára. Ott rögtön végeztek egy CT vizsgálatot, ahol kiderült, hogy nagyobb a gond, mint gondoltuk:Non-Hodgkin linfomát diagnosztizáltak nálam.

Egy hónappal később történt egy kisebb műtétem. Szövettant vettek, amelynek eredménye után 6 hónap kemoterápia várt rám. Engem és a családomat is nagyon  megviselte ez az időszak. Voltak könnyebb és nagyon nehéz napjaim is, amit a szeretteim nélkül nem tudtam volna végigcsinálni. Mindig nagyon vártuk a kezelés közben a vizsgálati eredményeket, amelyek egyre biztatóbbak voltak.

2021.10. 25-én  fejeződött be a 6 hónapos kezelés.  Teljesen meggyógyultam. Nagyon boldog voltam és mindenki körülöttem.

Köszönöm a családom támogatását, a barátom szeretetét, aki végig kitartott mellettem, a sok ismerős imáját értem, és teljes szívemből köszönöm az úrnak, amiért erősített és Jézus nevében  meggyógyított.

A kezelés befejezése óta kontrollra járok, ahol mindig jó eredményt kapok. Jól érzem magam, boldog vagyok és hiszem, hogy ez a továbbiakban így is marad! 

Katona Bettina