II. Családi Rekreációs Tábor

Augusztus 2-8. között ismét Balatonalmádiban táboroztunk. A II. Családi Rekreációs Táborunkban idén 8 súlyos betegségen átesett gyermeknek és családjának adatott meg a lehetőség, hogy a hosszan tartó, megpróbáltatásokkal teli kezeléseket követően együtt pihenjenek a Balaton partján. A közel 40 fő táboroztatása több mint 1 millió Ft-ba került. A tábor főbb támogatói Beszterczy Valéria és a Flavon max Klub, valamint mindazok, akik az Adhat Vonal hívásával hozzájárultak a tábor létrejöttéhez. 🙂
Köszönettel tartozunk még Balatonalmádi város önkormányzatának, Keszey János Polgármester Úrnak, aki kedvezményes strandbelépőt biztosított számunkra, valamint Balatontábor vezetőjének Oláh Szabolcsnak a vitorlázási lehetőségért!

Igazi forróság volt a táborozás hete alatt, így leginkább a vízparton töltöttük az időt. Hétfőn vitorláztunk, ami különleges élmény volt mindenki számára. Kedden délután meglátogatottak minket a Flavon max Klub tulajdonosai Sziklás Johanna és Gaál László, este pedig pörkölt készült bográcsban, ami férfimunka volt. 🙂 Szerdán kirándultunk a Bakonyba. Sétáltunk a hűs Cuha patak völgyében, és megmásztuk a cseszneki várat. Táborzászló is készült. Voltunk kilátóban, éjszakai fürdőzésen, sétáltunk Balatonalmádiban, és sütöttünk szalonnát is.