Jótékonysági Lecsófesztivál alapítványunkért

2013. szeptember 14-én került sor a IX. Halápi Lecsófesztiválra, amely idén más volt, mint az előző években. A fesztivál bevételét a szervezők a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlották fel.

 

Szeptember 14-én a debreceni Gyermekhematológiai-Onkológiai Osztály és a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány munkatársai főhadiszállásukat a halápi sportpályára, a IX. Jótékonysági Lecsófesztiválra helyezték ki. Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, hiszen a kora szeptemberi időpont ellenére meglehetősen hűvös volt, elkelt a meleg pulóver és a kabát. Az eső viszont nem esett.

csapatA program reggel 8 órakor focival kezdődött. Immár kilencedik alkalommal került megrendezésre, a lecsófesztivállal egybekötve, a HSE Labdarúgó Vándorkupa. Alapítványunk csapata a “Sejtemelők” is nevezett a versenyre.

A csapat tagjai balról jobbra haladva: Csőke Dániel gyógyult betegünk, Dr. Szegedi István osztályvezető egyetemi docens, Dr. Gáspár Imre szakorvos, Varga Márk gyógyult betegünk, Várallyai Zoltán gyógyult betegünk, Dr. Kőmíves Sándor rezidens orvos és Dr. Tóth Dezső szakorvos.

Az érmeket és kupákat a LIGET szépségkirálynő Tóth Natália és gyógyult betegeink Béres Babett, Kurdics Tilla, Szikszay Tímea, valamint munkatársaink gyermekei Tóth Jázmin, Bartha Zsófi és Homovics Petra adta át a díjazottaknak.

Csapatunk hősiesen küzdött, helyezést azonban nem ért el, de tudjuk, a részvétel a fontos, nem a győzelem.főszakács

A „lecsókirályságért” is harcba szálltunk. Alapítványunk tiszteletbeli Nyakó Sándor különleges lecsót készített, került bele patiszon és kolozsvári szalonna is. Az elkészült lecsót később közösen elfogyasztottuk.

Délután kis Ezután pedig a közönség kedvencei léptek színpadra. Többek között Bunyós Pityu, az Apostol együttes, Kocsis Janika, Wolf Kati és a TV2 Ének Iskolája legjobbjai. Késő este pedig hajnalig tartó utcabál kezdődött. Emellett egész nap kiegészítő programok várták a vendégeket.

 

 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek, Hetey Attilánénak, Gyurina Katalinnak, Szilágyi Krisztinának, Szikszayné Kovács Anikónak, Béresné Gurbán Júliának, Csirpák Anettának, Verő Annamáriának az előkészületekben és a rendezvényen végzett lelkes önkéntes munkájukért, valamint Nyakó Sándornak és a Sejtemelők csapatának.

További képek a galériában.