Malompark-i kupakgyűjtés

„2015. augusztus elejétől folyamatosan várjuk a műanyag flakonok kupakjait a kihelyezett gyűjtőbe a Malompark főépületének földszintjén.

 

A Leukémiás Gyermekekért Alapítványt idén kerestük meg azzal a szándékkal, hogy a bevásárlóközpontban elhelyeznénk egy gyűjtőt és az összegyűlt kupakokat elszállítva a leadó állomásra, a bevételt az alapítványnak adjuk át. Az összeget az Alapítvány a gyógyult gyermekek lakó otthonának felújítására fordítja majd.

Számunkra volt nagy öröm a pozitív reakció és az együttműködés lehetősége.

Úgy gondoltuk, nagy segítség lenne mind az alapítványnak, mind a vásárlóinknak egy ilyen közös összefogás, és nagy örömünkre máris számos pozitív visszajelzés és rengeteg kupak érkezett a látogatók részéről.

Mindenképp a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány gyermekeit szerettük volna támogatni, hiszen fontos számunka, hogy a legjobb helyre kerüljön támogatásunk.

Terveink hosszú távú együttműködést ígérnek az alapítvánnyal, szeretnénk minél több támogatást nyújtani a gyermekeknek, mind a kupakgyűjtéssel, mind egyéb segítséggel, akár programokkal, akár közös rendezvényekkel.”