Megható adományt kapott a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

2023. június 14-én szokatlan és szívbemarkoló telefonhívásom volt.  Ezen a napon utolsó útjára kísérték Murvai Istvánt, kisvárosunk – Hajdúdorog – vonatkozásában mindenki Tv szerelőjét. Pista bácsi fia hívott és arról tájékoztatott, hogy családjuknak az volt a kérése a rokonok, barátok felé, hogy elhunyt családtagjuk temetésén a virágcsokorra, koszorúra szánt összeget a temetési szertartáson kihelyezett perselybe tegyék a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak történő gyűjtés érdekében.
Pista bácsit a kedves és szerény természete a betegség napjaiban is a segítségnyújtásra ösztönözte. Feleségével az adományozás megható formáját tervezték, választották erre az utolsó napra.
A Murvai család köszönetét szeretném tolmácsolni azoknak a rokonoknak és barátoknak, akik hozzájárultak ehhez a szívhez szóló kezdeményezéshez. Az összegyűlt adomány összege 521.500 Ft. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány nevében ezúton is hálásan köszönöm a nagylelkű adományt, amelyet kezelés alatt álló gyermekek és családjuk megsegítésére fogjuk fordítani.

Béresné Gurbán Júlia
kuratóriumi tag

Szeretnéd tudni, hogyan használtuk fel ezt a felajánlást? Az alábbiakban elolvashatod:Ákoska otthonába klímaberendezést vásároltunkMilánnak mosógépet vásároltunk