Mikulás kupa

[et_pb_section global_module=”2584″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_fullwidth_image global_parent=”2584″ admin_label=”Fejléc” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” src=”https://leukemiasgyermekekert.hu/wp-content/uploads/2010/11/fejlec_lgya.jpg”] [/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Szöveg”]

Mikulás kupa

2013 decemberében 3. alkalommal rendezte meg Alapítványunk a Mikulás Kupa névre hallgató Jótékonysági kézilabda Gálát. A kupán női NB II. korcsoportban játszó női kézilabdacsapatok mérik össze tudásukat.  A kupa megrendezésének gondolata 2010-ben Fábri Hajnalka kézilabdázó, és nem mellesleg a „rutin laboros ujjbegyes szuris nénitől” származik. Hajni 2010 óta minden évben megszervezi a csapatokat, egyeztet a bírókkal, edzőkkel és mindenkivel, aki a kézilabda torna levezetéséhez elengedhetetlen.

2013-ban már annyi csapat jelentkezett Hajninál, hogy muszáj volt rövidebb meccseket, szorosabb programot kialakítanunk. Ez alkalommal a Hematológia csapata is döntött és nevezett. Mivel csak női csapatok indultak, és osztályunkon a két Doktor bácsi mellett igen csekély számban van jelen Doktor néni, így nem volt mit tenni, a Doktor bácsik a meccsek alatt „Doktor nénikké” váltak, hála a fantasztikus piros és szőke parókáknak.

2013-ban mertünk nagyot gondolni, így nem csak kézilabda gálát, hanem egyben egy egész napos családi rendezvényt kerekítettünk. Volt lufi bohóc, aminek persze a legjobban a gyerekek örültek, kézműves foglalkozás, valamint a gyógyuló kis betegeink által készített ajándékokból karácsonyi vásár. Mégis azt hiszem a legjobban – mind a csapatokat, mind a gyerekeket, mind a nézőket – a tombola tartotta igazán izgalomban, hiszen a főnyeremény a TESCO által felajánlott 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány volt. Emellett az Auchan és a Csokonai Színház értékes ajándékait is meglehetett találni a nyeremények között.

Fergeteges meccsek voltak, és büszkén mondhatjuk, hogy a Hematológia csapata elhozta a második helyet, SŐT Gáspár Doktor Úr a Legjobb játékos címet.

Jövőre ismét indulunk és szervezünk!!!

[nggalbum id=16 template=extend] [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar admin_label=”Oldalsáv” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”on”] [/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]