Naptárfotózás a 2022. évi naptárunkhoz

2021. július 15-én a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2022. évi naptárához készítettünk fotókat. Kezelés alatt álló, illetve már gyógyult kicsi hősök, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Technikai Osztály Szolgálati Kutyavezetői Alosztályán dolgozó rendőrök és kutyusaik vettek részt ezen a különleges eseményen.

A gyerekek és a rendőrség munkatársai hamar megtalálták a közös hangot, könnyedén összebarátkoztak a fotózás során. Ez egy igazán örömteli találkozó volt, amely lelkileg feltöltötte a gyerekeket, a kísérő szülőket és érzéseink szerint a rendőröket is. Az elkészült fotók és a hangulatos videó is ezt tükrözi. A résztvevő gyerekek közül többen rendőrségi pályára készülnek. Számukra a felnőtt hősökkel és négylábú társaikkal való találkozás meghatározó élmény volt.

A naptárfotózás befejezése után a rendőrök színvonalas kutyás bemutatót tartottak számunkra, amely által újabb élményekkel gazdagodtunk. Jó kedvünket a vidám és egyben látványos bemutató csak tovább fokozta. A gyerekek érdeklődéssel, izgatottan vettek részt egy rögtönzött szituációs gyakorlatban is. Mindannyiunk figyelmét lekötötte ez a színes bemutató, amely által emlékezetes kikapcsolódásban volt részünk.

Bár az égbolt felhős volt, mi felhőtlenül boldogok voltunk. Vidám, mosolygós fotók készültek ezen a felejthetetlen napon, amelyek tovább erősítik alapítványunk szlogenjét, amely szerint:
„Tudjuk, mi kell egy mosolyhoz.”

Akik hozzájárultak a nap sikeréhez:

  • a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Technikai Osztály Szolgálati Kutyavezetői Alosztályán dolgozó rendőrök;
  • a Ponte d’Oro Pizzeria tulajdonosa, Lóczi Renáta;
  • a Kupica Italdiszkont tulajdonosa, Nagy Antal;
  • Füz László fotós;
  • @DsAttila film.

Ezúton is köszönjük a támogatásukat!
Az összefoglalót köszönjük lelkes kuratóriumi tagunknak, a fotózás fő szervezőjének, Béresné Gurbán Júliának!