Önzetlen felajánlás a Purple Night eseményen

Hálásan köszönjük Sophie by Chance Búzás Zsófiának , Bokorovics Emesének és Naturportal Magazin tulajdonosának, Andrea Pletserné Jung-nak az önzetlen felajánlásukat, melyekkel segítettek mosolyt csalni a Debrecenben gyógyuló kis betegek és családjaik arcára.
A felajánlott mesés táska értékét egy háromgyermekes édesanyának adtuk át, el sem tudjátok képzelni, mekkora segítség ez, amikor az egyik szülő általában teljesen kiesik a munkából, hogy a gyermeke mellett lehessen a kórházi kezelés hetei, hónapjai alatt.
Az illatos horgolt békákat is nagy örömmel vette át az édesanya, hiszen gyermekei külön-külön nevelődnek. Legnagyobb gyermeke a nagyszülők segítségével, legkisebb gyermeke pedig nővére segítségével vészeli át azt az időszakot, amikor ők a kórházban tartózkodnak Noellal. Ezek a kis horgolt békák most az összetartozást jelenthetik a család számára.
Látva a kedvező fogadtatást, szeretnénk, ha minél több gyermek kaphatna ilyen kis állatkát, úgyhogy ebből egy kis projektet fogunk kerekíteni!