Palóznak FussFotózzMosolyogj!

Hogyan Érzed Magad Ha Nincs Hajad –A Gyógyulás

Öt évvel ezelőtt 12 neves ember szerepelt egy –egy mosolygós fotón egy-egy mosolygós leukémiás gyermekkel.

A 10 mosolygós fotót Nánási Pál készítette el az akkor kezelés alatt álló Hősökről és az ismert emberekről.

A 10 gyermekből 9 meggyógyult és éli a kiskamaszok csodálatos életét.

Ezt ünnepeltük 2020. augusztus 4-5-én Paloznakon.

Czeglédy Ákos Paloznak Polgármestere fogadta a kis csapatunkat a méltán híres tájházban ahol Paloznaki totón mértük össze tudásunkat és a végén mindenkit egy kis ajándékkal lepett meg a Polgármester Úr!

A gyerekek közben varázsoltak, papírra varázsolták egy kréta segítségével a Paloznaki tájházat és Benővel a kis tacsival játszottak az udvaron.

Paloznakon  Blanka és Németh Kristóf, Babett  és a Children of Distance együttes  találkozott.

 A találkozásnak a családias Mandel camping adott otthont. Ottó és családja nagyon készségesen és profin szolgálta ki a kis csapatunkat.

Ottó humorával és vendég szeretetével elkápráztatott mindenkit, Lala a lecsójával lopta be magát a szívünkbe, Marci pedig azzal, hogy egy rögtönzött koncert helyszínt rittyentett össze a medence partján ahol a Children of Distance srácai meglepték Babettet azzal, hogy neki énekeltek!

A Telecom segítségével mind a két napon a gyerekek részére biztosította a szórakozást és a frissítőket. Hatalmas ugráló várat és jégkása gépet biztosított számunkra, ami sosem volt üres J Hangos  kacagások töltötték be a campinget mind a két nap J

A Gyógyulást egy misszióval szerettük volna szemléltetni és létrehoztuk a 4 állomásból álló Fuss Fotózz Mosolyogj  programunkat, ahol a résztvevők a nevezési díjjal támogathatják az alapítványunkat és olyan szép tájakon futhatnak ami feltölti a lelküket. Ezeken a pontokon készült mosoly fotók pedig a jelenleg kezelés alatt álló hősöknek és családjaiknak adnak erőt és motivációt a mindennapokban.

Elsőként állt mellénk a Runner’ S Magyarország és a We Love Balaton!

A Paloznaki Szőlőhegyi Egyesület elnöke Tormási György és kedves felesége Viki néni idős koruk ellenére fiatalokat megszégyenítve állt a Fuss Fotózz Mosolyogj misszió mellé. Kedvességük és a szőlészetük maradandó emlék marad mindenki számára! A kilátás fantasztikus és a szőlőtőkék tövénél elterülő levendula mező illata és látványa egyedi egész Magyarországon. Erre mondják azt, hogy a természet és az ember csodásat tud együtt alkotni, ha megfelelő ember kezében van az irányítás és Gyuri Bácsi egy ilyen ember! Jövőre nagyobb csapattal, több résztvevővel biztos állomása a Fuss Fotózz Mosolyogj programnak Paloznak!

És , hogy megmutassuk , Mi tudjuk, mi kell a mosolyhoz lefotóztuk újra a Kristófot Blankával ugyanabban a pózban és a Children Of Distance csapatot Babettel és elkönyveltük, hogy Csodálatos a változás! Nem profi stúdióban, nem profi géppel készültek a képek, De mégis hatással bír ránk :  ma már Gyógyultan mosolyognak vissza a képekről ránk!

Hatalmas köszönet mindenkinek aki hozzájárult ehhez a találkozáshoz!

Köszönjük Pálfalvi Petrának és Barbinak a szervezést.

Hamarosan újabb találkozásokról számolunk be!