Részt vettünk a Purple Night-on

Kimondhatatlan öröm volt számunkra, hogy Veletek együtt részesei lehettünk a Purple Night eseménynek, nagy élmény volt ennyi izgalmas, színes, energikus és tettrekész Nővel találkozni.
Külön szeretnénk megköszönni Molnár Judit, az It’s YOUR World alapítója, az est szervezője és Buzás Zsuzsanna segítségét, akik nélkül nem lehettünk volna jelen ezen a páratlan eseményen, nonprofit szervezetek képviseletében elsőként, amire nagyon büszkék vagyunk. Szeretjük az új kezdeményezéseket! 😊
Hálásak vagyunk mindenkinek, aki kitüntetett minket figyelmével, érdeklődésével, külön köszönjük Kulich Évának, a GoldenBurg – földünk aranya marketing vezetőjének, hogy jótanácsokkal látott el bennünket.
Szívből reméljük, hogy sikerült bepillantást nyernetek abba a sokrétű és szívet melengető munkába, a segítés számtalan formájába, amivel támogatni tudjuk a kezelés alatt álló gyerekeket, és bíztatunk mindenkit, hogy keressetek meg minket, ha ötletetek támad, akár közvetlen támogatásra, akár a segítés népszerűsítésére, mert mindkettő nagyon fontos számunkra!

Hamarosan jelentkezünk egy beszámolóval, amiben megmutatjuk, hogy célba értek a felajánlások!

https://blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/purple-night-rendezveny/wh8fgkh?fbclid=IwAR1KqluVhHr3KFamWU4NUh76urYVzOLMmUn8wveUF5kVilay2THitLbZIzs