Segíts, hogy segíthessünk!

Alapítványunk népszerűsítése céljából az idei évben Alapítványunk logójával ellátott termékeket készítettünk. Ezeken a termékeken keresztül szeretnénk a jövőre 25. éves Alapítványunkat népszerűsíteni. A termék skála bővülni fog. Jelenleg porcelán bögre és golyóstoll készült.

dohánybolt

Azok a boltok, akik szeretnének segíteni nekünk és ez által a Tanszéken kezelt és gondozott kis betegeinknek és családjaiknak kapnának egy kisméretű állványt selyem molinóval, egy urnát. Az adománygyűjtés úgy történne, hogy a vásárló a feltüntetett összeget, bögre esetében 1000 Ft, toll esetében 400.- Ft beleteszi az urnába és cserébe megkapja a terméket. A termékeket a készítő az Önök rendelkezésére bocsájtja, majd hónap/negyedév/félév (megegyezés szerint) végén urnaürítés, elszámolás és a készlet újratöltése történne.

Azokat a boltokat, akik ebben a karitatív akcióban részt vesznek Alapítványunk honlapján közzétesszük.

Kérjük, fontolja meg minden kedves hírolvasó kérésünket, egy kis jó szándékkal, egy kis odafigyeléssel, egy kis plusz munkával egy nagyon jó célt tudna szolgálni.

Az idei évben ilyen módon befolyt bevételből december 15-én hátrányos helyzetű családoknak fogunk élelmiszer csomagot összeállítani és nyilvános körülmények között átadni.  Ezen az átadáson akár Ön is részt vehet.

12