Új Nap Új Remények 2020 – Debrecen

Az „Új Nap – Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Hol, mikor, hogyan?

A hajnali séta tervezett dátuma 2020. október 3. (szombat), időpontja, tervezett útvonala városonként változó, az indulási időpontok hanali 5 óra körül lesznek. A napfelkelte 7 óra előtt várható, a program napfelkelte után mindehol egy közös reggelivel zárul. A pontos helyszínről Facebook oldalunkon találsz majd tájékoztatást!

Mire gyűjtünk?

Csontvelő biopsziás tű vásárlása a gyermekhematológiai, -onkológiai osztályra

A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány egyik célja, hogy a kezelés alatt álló gyerekek minél kevesebb fájdalmat éljenek át a kezelések és vizsgálatok során, a Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai és Onkológiai Osztályán. Ehhez nélkülözhetetlen olyan eszközök beszerzése, ami ezt lehetővé teszi. Az a csontvelő biopsziás tű, amelyet alapítványunk szeretne beszerezni, megfelel ennek az elvárásnak.

Segíts Te is, hogy a beteg gyerekeknek a legkisebb mértékben jelentsen kellemetlenséget és fájdalmat egy-egy mintavétel!

Legyél Te is követ, gyere, sétálj velünk, segíts forrást gyűjteni célunk eléréséhez! Részletekért kattints IDE!


Mi az a „követes” adománygyűjtés?

A Követes adománygyűjtések „főszereplői” a Követek, azaz olyan önkéntesek, akik egy adott jótékony cél (Jó Ügy) érdekében, valamilyen egyéni vállalást tesznek (esetünkben a vállalás a korán kelés utáni hajnali séta) és ehhez kapcsolódva pénzt gyűjtenek a cél megvalósítására. A Követek vállalásaikat és az ezen keresztül támogatni kívánt Jó Ügyeiket egy egyéni kampányoldalban foglalhatják össze, melyet a jóügyekért.hu segítségével akár néhány perc alatt el tudnak készíteni.


„Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt.”
(Bernard Williams)​