VIII. Rekreációs Tábor Balatonfüred

Immár nyolcadik éve szervezzük meg a balatoni rekreációs táborunkat.
Idén is hat, gyógyulófélben lévő és gyógyult gyermek és családja tölthet el 5 csodálatos napot ebben a gyönyörű környezetben.

Első nap

Az első napon az időjárás nem kedvezett a kültéri programoknak, viszont nagyon népszerű volt az ásványokból készült karkötők fűzése.
Az elkészült karkötőknek nagyon örültek kicsik és nagyok egyaránt.

Második nap

A tábor második napját egy kis testmozgással kezdtük, majd a gyerekek 2 csapatra osztva keresték meg a kincsesládát, melyben számukra értékes kincseket találtak. Kora délután városnézésre mentünk a kisvonattal.

Ezt követte a nap legkreatívabb programja, a tegnapi karkötő készítés után, melyet Béresné Julcsinak köszönhetünk, ma Nagy Sarolta Nagy jóvoltából élményfestésen vettek részt a családok. Az elkészült festmények gyönyörűek lettek.

A nap zárása is mozgalmasra sikerült, ugyanis bowlingban mérhették össze tudásukat a családok.

Egy igazán tartalmas és szórakoztató második napot tudhatunk magunk mögött.🙂

Harmadik nap

A mai napunk igazán sportosra sikerült.

A reggelt egy kis tánccal kezdtük, majd az “egy perc és nyersz” elnevezésű vetélkedőn mérték össze tudásukat és szerencséjüket a családok.

Az időjárás ma kedvezett a fürdőzéshez, így ebből sem volt hiány.
A délutánt pedig Paloznakon töltöttük, ahol a Fuss Fotózz Mosolyogj 2021 jótékonysági futóversenyt bonyolítottuk le.
A gyerekek fogadták a célban a futókat és Ők adták át az érmeket. Sőt, két gyermek édesanyja indult a 10 kmes távon (erről bővebben később) 🙂

Negyedik nap

Nehéz szavakba önteni az elmúlt 4 nap élményeit... ezek a fotók sokkal több tartalommal bírnak, mint elsőre gondolnánk. Ezek a fotók nem csak egy nyaralás képei…magukban hordozzák azokat az érzéseket, gondolatokat, élményeket, amelyeket ezek a családok és gyerekek együtt, közösen, önfeledten, a gyógyulás útján tapasztaltak meg az elmúlt napokban. Mert ezért van ez a tábor… azért, hogy feledtetni tudja a nehéz időszakot, melyet ezeknek a családoknak át kellett élniük, és szívből kívánunk nagyon jó egészséget mindenkinek és kívánjuk, hogy olyan szeretettel gondoljanak ezekre a napokra, mint mi magunk.

A tábor utolsó napján az időjárás mellettünk állt, így egy szuper hangulatú homokvár építéssel telt a délelőtt. Csoda művek készültek, nagyon jó hangulatban.

Az érkezés napján olyan népszerű volt a karkötő készítés, hogy ma ismét sor került rá Béresné Gurbán Julcsi jóvoltából, majd a tábor záró programján a gyerekek elkészítették a szeretet hálóját. Nagyon kedvesen és őszintén fogalmazták meg, miért szerették meg egymást az itt töltött idő alatt.

Ezt követően elkészítettük a “tábor tánc” videót, melyet hamarosan megmutatunk.

Az est záró pontja az emléklapok átadása és az ajándék sorsolás követte.
A ajándékot a Paparazzi Kitchen & Bar ajánlotta fel, egy 30 000 Ft értékű utalvány formájában.

Köszönjük mindenkinek a közreműködését és kívánjuk, hogy sokáig jó szívvel emlékezzünk vissza ezekre a napokra!