206 eladó kilométer a Balaton körül beszámoló

Megkereste Alapítványunkat egy fenntartó kezelés alatt álló kisfiú, Simon Édesapja, hogy az az ötlete támadt, hogy szeretné már sokadszorra körbe-biciklizni a Balatont. Azonban most azzal a céllal, hogy a megtett kilométereket felajánlja Alapítványunknak. 24 óra sem telt el az esemény közzététele után, és összejött a 206 km támogatása. Ezért úgy gondoltuk, hogy egészen a tekerés ideje alatt is támogatható lesz Laci kezdeményezése.
2023.06.24-én, hajnal 5 órakor, zord időben indult el Laci Paloznakról, hogy ugyanoda térjen vissza, a délutáni FFM eseményünkre. Többször is bejelentkezett online a táv megtétele alatt, mi pedig folyamatosan követtük az útját egy applikáción keresztül, nagy izgalommal. Végül 16:55-kor, épp a bemelegítésre sikerült Paloznakra visszatérnie, ezzel teljesítve a kitűzött célt. Egy kis felfrissülés után pedig teljesítette a Fuss, Fotózz, Mosolyogj! jótékonysági élményfutás 10 kilométeres távját.

A kezdeményezésből összesen 421.000 Ft támogatás folyt be, azaz 421 km-t támogattak Adományozóink.
Laci egy héttel később újra biciklire ült, hiszen ahogy ő mondja, “adós maradt még egy körrel” a Balaton körül.

“Bármit megtehetek, csak el kell határozni! A többi már csak idő kérdése!” – áll a plakáton Laci idézeteként. Ezt teljes mértékben sikerült bebizonyítania, hiszen emberfeletti teljesítményt nyújtott mindkét tekerés alkalmával.

Hálásak vagyunk, hogy ilyen Szülői csapat van körülöttünk, akik saját sportteljesítményüket ajánlják fel azért, hogy a jelenleg kezelés alatt álló gyermekeket és szüleiket támogatni tudják. Nem tudunk elég hálásak lenni Nektek!

Az Eladó kilométerek elnevezésű programunkat hamarosan folytatjuk egy Édesanya felajánlásával!

Jelképes búcsú Lacitól egy nappal a tekerés előtt, a X. Balatoni Rekreációs Táborban
Laci és két fia, Simon és Lénárd, 206 biciklivel teljesített kilométer, majd további 10 km futás után