Alapítványunk Adventi délutánja

Aki követi alapítványunk életét, tudja, hogy egyszer sem maradhat el az év végi Adventi délutánunk, ahol a kezelés alatt álló gyermekekkel és családjaikkal együtt készülünk, várjuk az ünnepeket.
A délután első felében 30 hátrányos helyzetű családot ajándékoztunk meg 20.000Ft értékű vásárlási utalvánnyal, Flavon csomaggal, házi készítésű süteményekkel, mézesekkel, LEGO-val, ruhákkal, játékokkal.
Természetesen támogatóink közreműködésével sikerül ezt minden évben megtennünk, nekik név szerint hamarosan köszönetet mondunk.

Az esemény második felvonása ünnepi hangulatban telt. Az ovisok műsora után, az alapítvány éves beszámolója, Gondolunk Rátok Díj átadása, Baromfiudvar 2002 Kft. támogatás átadása, Élet karkötője átadás, Karácsonyi Angyalok találkozása a kis betegekkel…és idén még egy meglepetés mozzanata volt az eseménynek: köszöntöttük Hetey Attilánét, aki 25 éve kuratóriumi tag és szíve-lelke az alapítványnak. Ő az, aki mindig, mindenben segít, hogy a gyerekek arcán ragyogjanak a mosolyok.

Ez a kis videó talán sokkal többet mond, mint az előbbi sorok, fogadják szeretettel!

https://www.facebook.com/leukemiasgyermekekertalapitvany/videos/895309780900706/