Élelmiszer csomagok átadása

2017 december 15-én, mint minden évben idén is 30 családnak adtunk át élelmiszercsomagokat, süteményeket, gyümölcsöket, Flavon étrendkiegészítőt.  Pikó Gáborné Marika az Alapítvány alapítójának köszönhetően most már évek óta december hónapban 10.000 Ft értékű REÁL élelmiszer csomagot adunk át az éppen kezelés alatt álló kis betegeink családjának.

 Ahogy a korábbi években további felajánlások is érkeztek a családok részére.

 Bálint Márta az ADNI JÓ civil kezdeményezés képviselője évek óta névre szóló ajándékokkal készül kis betegeinknek. Facebook oldalukon, nyomon lehet követni, hogy kik voltak a felajánlók, akik még az ajándékok csomagolásában is részt vettek. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN.

Dr Békés Annamária az IdealMed Orvos- Esztétikai Centrum vezetője a saját facebook oldalán szervezte meg a sütemények sütését. Nagyon sokan csatlakoztak a felhívására. Úgy tudjuk, hogy még Budapestről is érkezett sütemény. A sütiket összegyűjtötte, becsomagolta és kiosztotta a jelenlevő családoknak.

A  Flavon Group Kft két munkatársai segítenek megörökíteni minden évben ezeket a számunkra igen fontos pillanatokat fotókon és videó felvételen is. A Flavon Group Kft még egy-egy doboz étrend kiegészítővel is hozzájárult a mai naphoz. Ezek a vitaminok korhatár nélkül szedhetők.

YUVA Kft-nek a sós süteményeket adott, ami szintén nagyon kalandos úton jutott el hozzánk. Ők a Dunántúlon vannak és egy helyi vállalkozás kamionját kérték meg, hogy eljuttassanak hozzánk.

Köszönjük a Glu-glu gluténmentes pékségnek az ajándékcsomagot.

Köszönjük a finom gyümölcsök Szabó Lajosnak.

Köszönjük az UNISZOL vezérigazgatójának Rácskai Józsefnek  – 100 %-os ivóleveket, Hajnal Lajosnak – Flaska Étterem vezetőjének – a szendvicseket.  

A tavalyi évhez hasonlóan egy kis műsorral is kedveskedtünk a családoknak. Fábián Ildikó a Silver Mazsoret Táncstúdió tulajdonosa hozta el két tanítványát, Lóránt Fruzsinát és Boda Biankát. A táncosok bemutatója után pedig Fitos Viktor énekelt a vendégeknek.

Köszönjük Mindenkinek aki segített ezen a délutánon mosolyt csalni kis betegeink és családjaik arcára.

Élelmiszercsomagok_2017

2017 december 15-én, mint minden évben idén is 30 családnak adtunk át élelmiszercsomagokat, süteményeket, gyümölcsöket, Flavon étrendkiegészítőt. Pikó Gáborné Marika az Alapítvány alapítójának köszönhetően most már évek óta december hónapban 10.000 Ft értékű REÁL élelmiszer csomagot adunk át az éppen kezelés alatt álló kis betegeink családjának.