Fontos tudnivalók a Rotary Futással kapcsolatban!

Kedves Csapattagok!

Köszönjük, hogy minden várakozásunkat felülmúlva, több mint hétszázan beneveztetek a Rotary 1912 méteres Centenáriumi Futásán a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány-Debreceni Egyetem-Social Erasmus csapatába.

A verseny időpontja: 2012. március 25. vasárnap 9 óra.

Az Alapítvány részéről 500 lila lufival készülünk, ezeket, valamint a rajtszámot és a célnál bedobandó kupont az Élettudományi Könyvtár épülete előtti gyülekező pontnál kapjátok meg. Mi már korán reggel ott leszünk, egészen 8.30-ig várjuk a Könyvtár elé a csapattagokat, ezt követően átvonulunk az Egyetem épülete elé. Ott 8.30-kor ünnepélyes megnyitóra, majd bemelegítő tornára kerül sor.

Aki elkésik, ne aggódjon, az Egyetem előtti téren is kaphat rajtszámot, egészen a start időpontjáig.

9.00-kor elrajtol a Centenáriumi futás, előbb az egyéni, majd a csapatverseny futói vágnak neki az 1912 méteres távnak. Várhatóan remek hangulatban lefutjuk a távot, együtt azokkal a gyerekekkel és felnőttekkel, akik korábban a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken gyógyultak, együtt az orvosokkal és ápolókkal, akik a gyógyulásukért küzdenek, együtt a hallgatókkal, akik minden alkalommal hihetetlen empátiáról és tenni akarásról tesznek tanubizonyságot, valamint mindazokkal a lelkes barátainkkal, akik örömmel vállalnak egy közel két kilométeres futást/sétát, hogy megmutassák, milyen fontos nekik a gyermekekkel és családjaikkal való együttérzés kifejezése.

A verseny útvonala megtekinthető a www.rotaryfelmaraton.hu weboldalon.


További információkat folyamatosan közlünk itt a honlapon, valamint a facebook-oldalunkon.

Kedvcsinálónak íme néhány kép a 2011. évi futásról, valamint a beszámolónk!